Kau Sentiasa Ku Rindu

Salam sayang salam rindu

Lama sangat berhabuk blog pink ni kan.
Tenggelam timbul je tuan tanah nie.

Actually sejak2 akhir nie nora sibuk di sekolah dan banyak kursus yang perlu nora hadiri. Bila asyik keluar maka kerja atas meja pun mula melambak & tertangguh.
Baru2 nie nora terpaksa berpisah dengan zarra sebab mak xboleh stay utk jaga zarra di sini. Dalam berjauhan selama 4 hari hati menjadi tak keruan. So nora nekad apply cuti dan terus cabut balik kampung. Dasyatkan.. Mujur bos xbanyak soal. Dan selepas itu dapat lagi surat untuk menghadiri kursus tapi nekad tetap nak ambil zarra bawak balik. Kejam giler ummi dia kan walhal zarra baru nak melepaskan rindu ngn nenek & atok dia. Tapi nak wat cam ne ummi dah xmampu nak berjauhan ngn zarra lagi...

Now susah mcm mana pun nora tetap akan jaga zarra or minta adik jaga kiranya nora kursus. Maklumlah bile sekarang terpaksa jaga zarra sorang2. Mula2 pikir & selalu bertanya mampukah aku untuk membesarkan zarra sesorang, kuatkah aku untuk meneruskan kehidupan yang penuh ranjau. Tapi mak selalu nasihat jgn persoalkan yg itu sebaliknya selalu bermohon pada Allah utk terus kuat & bersemangat membesarkan zarra.

Nur Izarra Qistina adalah amanah yang Allah bagi pada nora. Maka dengan kudrat yang ada nora perlu membesarkannya... Setiap masa setiap saat ummi rindukan sayang, ada masa pasti ummi call pengasuh ty keadaan sayang... Ummi harap sayang ummi menjadi anak yg solehah... InsyaAllah...

Haaaaa nie gambar zarra bangun seawal 6.00 am masa nora tengah sibuk masak bekal utk di bawa ke rumah pengasuh...  

 Standby Nak ke Rumah BS

 Muka yang selalu tiap saat dirindui

Bughoknye lah si zarra terkangkang nak susun mainan dia.

{ 8 comments.. read them below or add one }

FatihaNur FatihaNur 15 March, 2013 22:55
makin comey je zarra ni....

mesti hidup nora bahagia ada zarra selalu..
Elya Roza Elya Roza 17 March, 2013 00:52
budak2 kalao terkangkang comel..heheh
nadia arrumaisha nadia arrumaisha 23 March, 2013 12:53
besar dah zarra......awainya si zarra bangun yunk
✿ummi_izarra✿ ✿ummi_izarra✿ 27 March, 2013 11:22
Mak Lagenda:
heheheheh masih mak...

FatihahNur:
hehhe bahagia berdua bersama zarra je tia.. Syukur zarra ada utk nora truskan hidup :)
✿ummi_izarra✿ ✿ummi_izarra✿ 27 March, 2013 11:35
Elya Roza:
hehhehe comel kan... zarra mmg suke trkangkang xpon dia akan lipatkan kaki ke blakang...


BUNDA a.k.a KN:
wslm bunda... terima kasih, :)


nadia arrumaisha
ha'a yunk dia salu gitu bangun awl kaco i msk...
akubiomed akubiomed 05 April, 2013 12:13
Comelnya dan mata yang bolat. :-)

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿