OMG : Audit Time

Friday, March 29, 2013

Salam Sayang...

Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku kan terima... hOHohoHOoh


sumber dari mr.google
OMG!!!
Hampir seminggu cuti menjaga zarra akibat demam chicken pox, kembali bertugas banyak benda yang perlu di uruskan...
Kembali bertugas time cuti sekolah dah bermula makanya sekolah agak lengang & sunyi...
Settlekan dulu surat2 yang perlu dijawab dengan kadar segera, perlu siapkan tuntutan RMT dan sebangainya, perlu juga menjawab Query dr PPWBP, JPNKL, SPP.. OMG mcm nak pengsan... Tapi... xmungkin pengsan smart work kan kan kan...

So 27.03.2013 sampai sudah surat dari Jabatan Audit Sekolah yg mengatakan audit pada 1 April 2013 - 3 April 2013. Gerun lorhh bila nak audit. So far dokumen semua dah prepare cume bila tgk listing yang dikehendaki mcm nak pitam pulak.. Gelabah nak cari & sediakan tambahan my CC bercuti sebab jaga wife dia ICU di hospital. Makanya aku jadi tak menang tangan. Gelabah habis siot. Mananya nak siapkan borang yang kne submit utk kursus 3.4.2013 nnti mananya nak prepare cek utk byrn sebelum hujung bulan kan... Beza audit di N9 berbanding KL. So ni 1st time aku nak ngadap.. :)

sumber dari mrs. google

Pengsan 5 saat boleh gitu?
Hahahah ok slow2 aku arrange kan time mne perlu di buat dlu. Dokumen yg dah lengkap & dah ade aku boleh susun di satu tempat, tick mana yg ada & mana yg xde pd check list. Alhamdulillah bila semak semula beberapa saja yg masih belum ada...

Fiuhhhh akhirnya kan... tapi aku masih perlu jumpa My CC sbb nye ade bnda nak tanya di mana dan bagaimana.. hahahhaa..

Ok doakan semoga kekalutan dan kegusaran aku beransur apabila hari pengauditan berlangsung dgn mudah & audit skolah tidak bersyarat. Hope sgt itu tidak berlaku... 

WISH ME LUCK!!!


You Might Also Like

1 ♥sweetcream♥

  1. Time Audit memang gerun.. tapi tetap kena hadapi jugak kan

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿