Grab It Now : Majalah Mingguan Wanita Edisi 1558 : 27 Sept - 3 Okt 2013

Friday, September 27, 2013


OMG macam tak percaya ia sudah keluar...
Nora assume 27hb bru ada di pasaran tup-tup balik keje ptg tu member ada tag di FB....
Terharu suka sedih itulah perasaan nora saat tu.

Untuk pengetahuan umum kisah nora itu bukan lah untuk meraih simpati atau mahu gah mewar-war kan bahawasanya nora dh jadi single mommy.. Harap kawan-kawan serta sesiapa sahaja yang mengenali tidak salah tafsir..

Alkisahnya begini....

Seorang blogger famous telah suggest kan nama nora untuk memenuhi satu artikel di dalam majalah MW.

Mulanya nora rasa takut masakan untuk terima sedangkan kisah nora tidaklah sehebat mana. namun pihak MW kata ok makanya nora setuju....


Makanya korang - korang yang nak baca silalah beli majalah MW ni di pasaran sekarang yeeeee...

Sebelum akhiri nora mengucapkan terima kasih pada Bro Framestone dan MW kerana mengeluarkan kisah saya bersama cinta hati saya...

Terima kasih pada keluarga dan kawan-kawan yang selalu ada untuk memberi sokongan...

Moga Allah lindungi nora dan my cinta hati Nur Izarra Qistina...

You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. kte dh jmpa kak nora mlm td! hee...cuma xsempat nk berkenal-kenalan..hee...nt kne baca MW ni

    ReplyDelete
  2. Bila pula nak tulis pasal bro ek.. xlayak rasanya nak masuk dalam mingguan wanita tue

    ReplyDelete
  3. Fofular la nowra pasni sbb bro dah tlg pomotkan..:)

    Xpe nowra..kegagalan kita arini akan mnjdkan kita lbh kuat utk hari esok.

    ReplyDelete
  4. Mysara Ab Rahman
    yupssss kita dah jumpa cuma xdan nk beramasmesra kan kan kan...
    btw thanks yaaa sudi jugak terjah my blog...

    ReplyDelete
  5. Bro Framestone
    Boleh je nak cerita pasal bro tp sbnrnye tak tau nk cerita psl ape. heheh kang bukak story psl bro cm nk tumpang fofulariti jerk..

    heheh but sy try ok bro.. thanks ye suggestkan sy utk MW ni

    ReplyDelete
  6. Mak Lagenda
    Alahaii mak popular apenye.. cerita biase2 je kann..
    heheheh
    tu la bro yg suggestkan.. thanks to bro..

    yupsss mak semoga sy terus tabah dan kuat...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿