Grab It Now : Majalah Mingguan Wanita Edisi 1558 : 27 Sept - 3 Okt 2013


OMG macam tak percaya ia sudah keluar...
Nora assume 27hb bru ada di pasaran tup-tup balik keje ptg tu member ada tag di FB....
Terharu suka sedih itulah perasaan nora saat tu.

Untuk pengetahuan umum kisah nora itu bukan lah untuk meraih simpati atau mahu gah mewar-war kan bahawasanya nora dh jadi single mommy.. Harap kawan-kawan serta sesiapa sahaja yang mengenali tidak salah tafsir..

Alkisahnya begini....

Seorang blogger famous telah suggest kan nama nora untuk memenuhi satu artikel di dalam majalah MW.

Mulanya nora rasa takut masakan untuk terima sedangkan kisah nora tidaklah sehebat mana. namun pihak MW kata ok makanya nora setuju....


Makanya korang - korang yang nak baca silalah beli majalah MW ni di pasaran sekarang yeeeee...

Sebelum akhiri nora mengucapkan terima kasih pada Bro Framestone dan MW kerana mengeluarkan kisah saya bersama cinta hati saya...

Terima kasih pada keluarga dan kawan-kawan yang selalu ada untuk memberi sokongan...

Moga Allah lindungi nora dan my cinta hati Nur Izarra Qistina...

6 comments.. read them below or add one

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman 27 September, 2013 10:44
kte dh jmpa kak nora mlm td! hee...cuma xsempat nk berkenal-kenalan..hee...nt kne baca MW ni
Bro Framestone Bro Framestone 27 September, 2013 16:18
Bila pula nak tulis pasal bro ek.. xlayak rasanya nak masuk dalam mingguan wanita tue
Mak Lagenda Mak Lagenda 03 October, 2013 09:33
Fofular la nowra pasni sbb bro dah tlg pomotkan..:)

Xpe nowra..kegagalan kita arini akan mnjdkan kita lbh kuat utk hari esok.
Nora Nasran Nora Nasran 04 October, 2013 10:58
Mysara Ab Rahman
yupssss kita dah jumpa cuma xdan nk beramasmesra kan kan kan...
btw thanks yaaa sudi jugak terjah my blog...
Nora Nasran Nora Nasran 04 October, 2013 11:03
Bro Framestone
Boleh je nak cerita pasal bro tp sbnrnye tak tau nk cerita psl ape. heheh kang bukak story psl bro cm nk tumpang fofulariti jerk..

heheh but sy try ok bro.. thanks ye suggestkan sy utk MW ni
Nora Nasran Nora Nasran 04 October, 2013 11:07
Mak Lagenda
Alahaii mak popular apenye.. cerita biase2 je kann..
heheheh
tu la bro yg suggestkan.. thanks to bro..

yupsss mak semoga sy terus tabah dan kuat...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿