Premiere Screening : RUSH

Salam my lovely friends

Semalam dalam pukul 8.oo  malam nora dan adik ke One Utama untuk Premiere Screening filem RUSH jam 9.00 malam.
Sebenarnya dah lama tak dapat ticket free ni so malam tadi berulang lagi... 
Terima Kasih pada bro framestone kerana memberi sepasang ticket buat kami...
Malam tadi nora dan adik serta zarra menjoinkan diri...


Set seksi dan glamour pada zaman keemasan balap Formula 1 pada tahun 1970, Film Rush  2013 menggambarkan kisah nyata dari dua orang pembalap terbesar di dunia. Pembalap Inggris yang tampan atau dikatakan playboy yaitu Hunt dan Niki Lauda yaitu pembalap yang penuh metodis brilian dari Australia.  Film ini akan membawa kita ke dalam kehidupan pribadi mereka dan keluar dari jalur. Film Rush menceritakan tentang balapan yang memaksakan diri mereka ke titik akhir dengan ketahanan fisik dan psikologis, di mana tidak ada jalan pintas  untuk meraih kemenangan, mereka sanggup untuk melakukan apapun hanya untuk meraih juara dengan prinsip, "Jika Anda membuat satu kesalahan, Anda akan mati."

Genre/Jenis Film: Action / Drama / Biografi
Mula Ditayangkan: 26 Sep 2013
Distributor: Tgv
Pelakon: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Natalie Dormer
Pengarah: Ron Howard

Cerita ni best sangat dan kalau korang nak tahu selanjutnya jangan lupa ke pawagam tonton filem ni yang mula ditanyangkan pada 26 September 2013..


See inilah ticket untuk nora dan adik...


Sempat zarra dan mak su berposing!!!


  Sebelum bermulanya tayangan kami sempat berposing bersama.. Peace yooooo...!!!





Snap from my sister... Seronok bersama mereka...


Snap from bro...

Best gilerss ngn korang & best filem ni tak rugi tengok wOOoooo...

Bak kata zarra VrOOomMMMMMMMMMM... vRoooOmmMmM

2 comments.. read them below or add one

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿