Throwback #The Hobbit

Salam sayang...

Dah berlalu story ni tapi mokcik baru berkesempatan untuk update.

Macam sedih macam busy sangat kan.

Apa pun mokcik nak jugak share story ni.

Haa ok xde mokcik2 nora belum masuk 3 series okeh..

Nora dating g tengok wayang wif my friend. Lama sangat nora tak jumpa dia. Perkenalan kami hanya di alam maya. 1st jumpa tahun 2008 then 2nd tahun 2010 and this year Disember 2013. Hamek kawwww..

Walaupun jarang jumpa still keep and touch.. Sayang sangat kat dia ketat2...

Akhirnya kami dapat jumpa semula dan sangat berbeza terutama nora lah. Kalau dulu melidi je sekarang hamekkk kawwww sudah gemuksssss.. Hahaha

Btw thank you so much sayang sbb sudi luangkan masa untuk kita berjimba.

Ok now nak bagi tau sikit pasal filem ni. Bagi nora cerita dia memang best. Seronok sangat.. Dari mula sampai pertengahan cerita. Bila tengok tak sabar nak tunggu ending cerita ni...

Mendebarkan, tunggu punya tunggu alih-alih tup HABIS...

Giler tak puas hati masih tertanya-tanya sampai sekarang. Huhhhhhh even ada continue tapi jangan lah stop mcm tu aje macam cerita tergantung.

Kecewa mokcik weiiii...

Ok done sambil rasa macam nak menangis...

Ok last nak bgtau kawan nora ni nama dia Jun. Ni link blog dia.. http://firdnurjue.blogspot.com/

 So meh jamah mata tgk gambar kami...

Lalalalal

3 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 24 December, 2013 02:48
Assalammualaikum mokcik,amboi bergaya yea...hye kawan mokcik,kenal kita tak...kita pun kawan ngn kawan mokcik tu...lupa la tu,dlm friendster eeehhheee ingat tak?mokcik biler nak introduce pasal kita pulak kihkih..just kiding ajeeee...cukup la setakat nie yea mokcik,nty ada free kita conteng2 ag k.

Yang Menaip
Pokcik
Jue Jue 28 December, 2013 00:14
Yunk..muahhhh luv u ktat2

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿