~Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014~

Tuesday, April 08, 2014

assalamualaikum photo: Salam 380254_363x96.gif

korang korang jom lah kita beramai-ramai join GA dari
 Blog Aini yang comel loteh ni!...


Wajib ikut syarat-syarat seprti di bawah ni :-

Follow blog Aini yang cuuuteeeee ni. kalau taknak, its okay :)
Buat entri bertajuk "Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014"
Tampal banner Aini yang comel tu dalam entri korang, ye.
Tinggalkan link entri korang di kotak komen.


Nota kaki : Segmen ini akan berlangsung pada hari ini iaitu 13/3/2014 sehingga 13/4/2014. dua peserta (topreferral) akan menerima topup RM 5. selain itu, 5 peserta bertuah akan dimasukkan dalam bloglist Aini pada bulan April nanti. Jadi, jom ramai2 kita eratkan ukhuwah kita sesama blogger! 

You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. Salam :) singgah kat sini.
    http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  2. salam..dtg dr segmen yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  3. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..
    have a nice day.. :)

    ReplyDelete
  4. SALAM..

    singgah dari segmen yang sama ;)

    http://fasyrah89.blogspot.com/2014/03/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  5. Lama gila tak join segmen. Hehe. Rindu akak :)

    ReplyDelete
  6. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿