~Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014~

assalamualaikum photo: Salam 380254_363x96.gif

korang korang jom lah kita beramai-ramai join GA dari
 Blog Aini yang comel loteh ni!...


Wajib ikut syarat-syarat seprti di bawah ni :-

Follow blog Aini yang cuuuteeeee ni. kalau taknak, its okay :)
Buat entri bertajuk "Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014"
Tampal banner Aini yang comel tu dalam entri korang, ye.
Tinggalkan link entri korang di kotak komen.


Nota kaki : Segmen ini akan berlangsung pada hari ini iaitu 13/3/2014 sehingga 13/4/2014. dua peserta (topreferral) akan menerima topup RM 5. selain itu, 5 peserta bertuah akan dimasukkan dalam bloglist Aini pada bulan April nanti. Jadi, jom ramai2 kita eratkan ukhuwah kita sesama blogger! 

6 comments.. read them below or add one

Fiza Basman Fiza Basman 10 April, 2014 13:30
Salam :) singgah kat sini.
http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html
Siti Norasikin Siti Norasikin 10 April, 2014 16:08
salam..dtg dr segmen yg sama
http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html
Pha Is Pha Is 12 April, 2014 07:18
datang blogwalking sini dari segmen yg sama..
have a nice day.. :)
Athirah Farah Athirah Farah 13 April, 2014 08:35
SALAM..

singgah dari segmen yang sama ;)

http://fasyrah89.blogspot.com/2014/03/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html
Scha Nazri Scha Nazri 08 May, 2014 17:50
Lama gila tak join segmen. Hehe. Rindu akak :)
Nadirah Mohamad Nadirah Mohamad 08 May, 2014 23:22
Salam Perkenalan!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿