Check Up Ciputet

Salam sayang...

Hari ni nora ambil cuti rehat. Sebab hari ni hantar cousin pergi interview di Dataran Sunway, Kota Damansara.

Good Luck for her!!!

Sementara tunggu cousin nora interview dan memandangkan hari ni nora dah ambil cuti makanya bawa lah si ciputet pergi check up.

Check up area sini sahaja sebab senang nak pick up my cousin nanti...

So check lah tayar check lah minyak dan sebagainya... Lepas ni fefeeling happy bawa ciputet. Sambil-sambil tu beborak dengan mekanik tanya pasal selalu bunyi.


Ok mekanik ni cakap memang selalu bunyi. Nama benda alah yang bunyi tu cliper. Patutlah xsyok bawa ciputet macam kereta lama pula. Dia cakap lagi selalunya 6 bulan sekali tukar. Itu pun bergantung pada kekerapan bawa dan keadaan jalan.

So nampak gayanya next check up memang perlu tukar. Ok kena ingat dan perlu start menabung. Hehehehe

Settle check up ciputet nora bawa zarra ke Giant memandangkan anak dara ni dah memgamuk ajak berjalan. Owhhhh stresss mak nokkkkk!!!!!

Nampak je giant zarra terus cakap

yeay
yeay
yeay

nak jumpa aken...

Erkkkk perasan pula anak dara ni.


Ok ikut je la anak dara ni. So ummi pun sempat update entry.



0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿