Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Salam korang. 

Menarik tak tajuk entri nora? Amacam takut tak? 

Ok ok macam ni mai nora nak habaq.
Sebenarnya ni sebuah filem yang bakal berada di pawagam pada 14 Ogos 2014.

Haaa apa korang akan buat sekiranya perkara ini terjadi dalam kehidupan korang?

Kalau nora lah kan sure panik. Mahu taknye. Kawan serumah kot yang meninggal dan kita pula tak tahu. Sekiranya terjadi pada nora perkara pertama yang nora akan buat, bincang dengan kawan serumah yang lain dan akan hubungi pihak polis serta keluarga/waris arwah.

Sebolehnya kita perlu ambil tahu keadaan rakan serumah kita tidak kiralah dia suka atau pun tak tapi tapi jangan over jage tepi kain orang pulak.

Ok jom korang jamah mata tengok trailer untuk filem ni.



Terima kasih pada Bro Framestone sbb adakan contest untuk movie ni.

2 comments.. read them below or add one

Ummi Zarra Ummi Zarra 13 August, 2014 11:18
Memang best... Tak kering Gusi tau. Hehehehe

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿