Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Saturday, August 09, 2014

Salam korang. 

Menarik tak tajuk entri nora? Amacam takut tak? 

Ok ok macam ni mai nora nak habaq.
Sebenarnya ni sebuah filem yang bakal berada di pawagam pada 14 Ogos 2014.

Haaa apa korang akan buat sekiranya perkara ini terjadi dalam kehidupan korang?

Kalau nora lah kan sure panik. Mahu taknye. Kawan serumah kot yang meninggal dan kita pula tak tahu. Sekiranya terjadi pada nora perkara pertama yang nora akan buat, bincang dengan kawan serumah yang lain dan akan hubungi pihak polis serta keluarga/waris arwah.

Sebolehnya kita perlu ambil tahu keadaan rakan serumah kita tidak kiralah dia suka atau pun tak tapi tapi jangan over jage tepi kain orang pulak.

Ok jom korang jamah mata tengok trailer untuk filem ni.



Terima kasih pada Bro Framestone sbb adakan contest untuk movie ni.

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿