Menu Zarra

Thursday, August 07, 2014


Ok lambat update.

Sejak dua menjak ni zarra suka makan udang. Kalau sebelum ni dia tak reti nak makan sebab pelik mungkin.
Tapi sekarang pantang nampak udang beria dia makan.
Selalu nora akan buang semua kulit tapi tinggalkan di bahagian ekor sahaja dan belah di tengah untuk buang urat dia.

Ok pagi tadi nora masakkan udang gulai lemak kuning. Kalau kita orang dewasa syok gulai lemak cili api kan tapi si zarra tak makan pedas. Nora campur dengan kacang. Ermmm terkeliur pulak.
Kalau dulu nora akan masakkan untuk menu sarapan, tengahari dan petang. Tapi sekarang mood kelaut jadi malas.

So selalunya nora masak untuk lunch dan sarapan sahaja. Kadang masak lunch je.

Puas hati masak sendiri....

You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. Kalau udang celup tepung menarik juga nih.

    ReplyDelete
  2. tu lah kan.. sedap gak kalo celup tepung.
    Tapi cam mana caranya erk akubiomed

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿