CABARAN 30 HARI | #10 ~ Apa Di Dalam Handbag Anda

Salam Sayang....

Gigih meneruskan Cabaran 30 Hari #kelabbloggerbenashaari untuk hari ke 10.
Haaaa actually nora dah ketinggalan. Tapi tetap ingin meneruskan.

Ok jom untuk tajuk seterusnya Apa Di Dalam Handbag Nora.



Bag memang tak boleh yang kecil. Kalau boleh lagi besar pun tak apa.
Hahahah maklumlah perempuan dan punyai anak pula tu kans.

So perkara wajib dan selalu dalam hangdbag adalah:

1. Pursed - Penting sebab dalam tu ada bermacam jenis kad dan maklumat diri. Kecuali kad kredit naan hado yo. Paling penting duit lah kan.

2. Power Bank - Mesti ada sebab itu penyambung nyawa my sony

3. Kelengkapan Peribadi - Normal sebagai seorang perempuan kot dalam handbag mesti ada lipstik, compaq powder, eye shadow, blusher, cermin, perfume dan losyen. semua ni ada dalam bag kecil yang diletakkan di dalam handbag. Haaaa bayangkanlah.

3. Kelangkapan Anak - Pampers 1, botol susu, towel kecik. Tu incase berjalan2 dalam shopping mall or ke mana sahaja. Yang pasti dalam kereta memang ada stock pampers, susu dan botol susu. Wajib hokeh.

Ok itu je yang selalu hado dalam handbag nora. Tu baru 1 bag lom termasuk bag yang lain. Hehehehe

0 comment... add one now

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿