CABARAN 30 HARI | #13 ~ 5 Blog Kegemaran

Salam sayang....

Masuk hari ke 13 sudah.

Pantas berlalu namun nora macam siput update. Maaflah ye kawan-kawan. Jangan serik untuk singgaj dan selalu sunggah di blig picisan ni.

5 Blog Kegemaran :

Actually dah lama nora follow blog fatin. Dari fatin study di Indonesia lg. Selalu ikut perkembangan fatin dan yang penting suka tengok fatin. Simple, humble, dan paling penting cantik.

Haaaa abang ben ni macam ada satu fenomena. Pernah tahun 2010 nora join contest dalam blog abang ben. Dulu abang ben selalu buat segmen. Dari abang ben bujang sampai abang ben dah ada 2 anak memang nora follow perkembangan sehingga sekarang macam tak sangka nora boleh join #kelabbloggerbenashaari. Terima kasih abang ben sebab sudi terima masuk dalam KBBA.

Haaaaaa dengam bro ni pun dah lama nora follow blog dia. Pernah join contest gak. Dan kalai nak tau nora start join event ni dengan bro lah. Itu pun sebab preview screening. Thank you bro sampai sekarang xlokek nak kongsi ticket. Hehehehhehe.

Hokek no no no sekarang bukan cik epal lagi ye. Heheheh Cik epal pun dah lama nora follow. Suka sebab cik epal ni gojes. Suka sebab ada share masakan yang simple. Sekarang cik epal dah pun bergelar isteri orang.

Haaaa blog akak el ni memang lama gak nora follow selalu BW gak sebab kak el ramah mesra. Sempoi je kak el. Kenal dalam alam maya tak pernah jumpa lagi hakak ni.


Ok actually nora nak listkan banyak lagi. Nora berblog since 2008. Masa tu tak lernah terpikir jadi blogger macam sekarang. Dulu rajin BW rajin update tapi hampir 3 tahun nora menyepi. Bayangkan dalam setahun hanya 24 entri je nora update.

And this year baru nora bersemangat untuk meneruskan minat dalam berblogging. Dan banyak blog yang nora suka...
CABARAN 30 HARI | #13 ~ 5 Blog Kegemaran

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿