CABARAN 30 HARI | #17 ~ 5 Perkara Yang Anda Rindukan

Salam Sayang...

5 Perkara yang nora rindu.

Cabaran untuk hari ke 17. Apa ya yang nora rindu...

1. Rindu menanti detik untuk melahirkan Nur Izarra Qistina

2. Rindu nak kerja semula di Microtel System (M) Sdn. Bhd dan anak syarikatnya Fazure Enterprise

3. Rindu pada someone yang berada di hati ni sejak 2009. Moga Allah kekalkan rindu ni pada dia. (Ini semua poyo)

4. Rindu nak balik rumah dekat Tiara Kelana Condo di Kelana Jaya.

5. Rindu nak berblogging macam dulu, selalu ada masa untuk BW selalu ada masa untuk update entri.

Alaaaa 5 je ke?? hari-hari rindu pada nur izarra. Hari-hari rindu pada mak. Hari-hari rindu pada my tilam. Hahahhaha
CABARAN 30 HARI | #17 ~ 5 Perkara Yang Anda Rindukan

2 comments.. read them below or add one

Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda 24 September, 2014 07:41
sesetengah rindu itu hanya mampu didakap dalam diam... dalam pekat malam... di atas tilam...

eh ! hahaha...
Ummi Zarra Ummi Zarra 25 September, 2014 16:07
Pendekar Berkuda :
Ehhhhhh.. peluk dediam je. Itu rindu yg mmg xboleh nak dinyatakan je.
Heheh

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿