CABARAN 30 HARI | #5 ~ 3 Perkara Yang Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih

Salam Sayang....

Haaaaaaaaa tajuk hari ini sangat-sangat mencabar sebabnya bagi nora tajuk ni sentimental dan beremosi. Haaaaaaa pasal apa nora cakap macam tu dah tentulah ia akan merobek atau membuka luka lama kembali. Ehhhh Ye Ke? Tak semua kot kan. Masing-masing ada cerita tersendiri.

Sahut cabaran #KelabBloggerBenAshaari untuk hari ke 5.

Ok nora buat ringkas sahajalah ye. Memandangkan nora tak ada idea disebabkan stress dengan kursus dan badan tidak berapa nak sihat.

Andai diberi peluang ingin sangat nora katakan pada dia.... Erkkkk nak tuju pada bekas kekasih ke bekas suami? Hahahahhahahah hayoyoyoyoyo.. Bekas kekasih yang mana satu pula kan. Hahahahahahhaha ok kepada sesiapa sahaja yang pernah bergelar kekasih.


Di sini ingin di katakan bahawa...

1- Perlu dikau tahu dalam diriku masih bersisa setitis bahagia juga derita yang mencarik luka.

2- Masih ku damba cinta yang lalu yang pernah berlabuh dimuara hati ini. Biar dekat berganti dekat biar musim datang dan pergi

3- Jadikan kenangan dan titipan tanda cinta tak pernah terpadam dari hati seorang perempuan yang tulus untuk kau lelaki yang pernah kucintai

Ok actually ayat ni untuk someone. Kalau dapat diundurkan masa ingin nora luahkan pada dia tentang hati ini. Andai waktu kembali yang lalu rela nora berterus terang. Terpisahnya kita kerana EGO kerana simpan perasaan jauh dilubuk hati dan tidak reti nak meluah. Akhirnya kita terpisah dengan sendirinya. Kau dan aku lalui episod kehidupan sendiri.

Tapi kini bertemu kembali dengan kita berbeza. Biar perasaan ini terus pendam biar kita hanya sekadar teman.


{ 8 comments.. read them below or add one }

Atikah Sismoon Atikah Sismoon 05 September, 2014 11:03
Teman tapi mesra ye umiiii... Eeemmmm :P
alia azman alia azman 05 September, 2014 11:08
eemmmm...aduhh..sweet..tapi sedih lahh..emmm..saya takut untuk cabaran ni..ni pon baru day 3..hihiks...

singgah n komen di bolg saya pulaa yeaa..
Hanim Hashim Hanim Hashim 05 September, 2014 11:23
Semoga kebahagiaan menjadi milik nora selamanya :)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 05 September, 2014 12:55
InsyaAllah everything will be okay.. tetiba rasa sebak baca kata kata akak
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 05 September, 2014 16:19
Susah nak ayat² novel..sastera sangat, ayat berbunga penuh makna.

Apa pon, bahagia perlu dicari bukan datang sendiri.
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 05 September, 2014 16:33
Semoga bahagia terus mengiringi kita semua.. in Shaa Allah.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

careno careno 05 September, 2014 18:30
Perghhh ayat... boleh compile buat lagu... hahaha... salam kenal dari Abah careno #KelabBloggerBenAshaari

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿