Aktiviti Bila Tiba Hujung Minggu

Sunday, October 26, 2014


Salam Sayang...

Sebenarnya no idea nak tulis apa tapi sementara kebosanan melanda saja nak merapu di sini.

Sepanjang tahun ini asal tiba hujung minggu aktiviti nora dan zarra terisi dan tiada lagi rasa kebosanan dalam diri.

Sebelum ini selalu juga nora joint event bersama blogger. Dan hujung minggu penuh dengan aktiviti. Selain event bersama blogger nora dan zarra juga kerap ke Seremban. Maklumlah sejak uncle zarra dah pindah ke Seremban aktiviti hujung minggu kami lebih banyak dihabiskan bersama.

Zarra paling seronok sebabnya ada yang sudi melayan dia bermain dan bawa dia berjalan.
Alhamdulillah tiadalah hujung minggu kami terbuang begitu sahaja. Seronok juga sesekali bawa zarra ke lake garden untuk bagi ikan makan, zarra main basikal, bermain di taman permainan, bermain bubble and paling seronok main bubble giant.

Dan diharapkan hujung minggu kami akan datang terisi seperti sekarang...

Terima kasih kerana melayan kerenah kami dan tidak jemu untuk sering bersama dengan zarra...








"Pada saat kita mendekat
aku  tak bisa
menjauh... 
"

You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. seronok yea berhujung minggu.. main belon naik basikal.. sesekali kena enjoyyy!!!

    ReplyDelete
  2. seronoknyer yunk...bonding time with the loved ones

    ReplyDelete
  3. Ummi Zarra,

    Kalau pergi ke Seremban, jangan lupa singgah di Seremban 2 City Park, tasik di situ ada banyak ikan exprecially ikan keli yang besar-besar belaka dan tempat beriadah juga luas..

    ReplyDelete
  4. KiD:
    Betul betul betul kne enjoy. Nak-nak ngn permata hati kan Kid...

    ReplyDelete
  5. zarra umur bape eh
    seronoklah tu dpt jln2 naik beskal ngan main belon tu kan hehe
    mmg best bila dpt spend time ngan org yg tersayang

    tgh cari belon besar tu kat penang adoii teringin lak nk bg budak2 tu main

    ReplyDelete
  6. Anak-anak memang layan main bubble ni sis hehe. Seronok tengok diaorg happy main kat taman :)

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿