Pasti Merindu

Salam Sayang...

Selamat berhujung minggu uols...
Hari ni nora dan zarra tiada plan ke mana-mana sebaliknya kami lepak saja di rumah.
Mengemas, bermain dan masak bersama-sama.



Nora paling lemah dan jemu bila nak lipat baju. Suruhlah buat kerja lain mesti laju je. Tapi bila part melipat lemau rasanya...
Tapi tapi tapi saat ini pasti nora rindu kelak. Kerana tidak lagi dapat merasa untuk melipat baju zarra. Mengemas barang permainan zarra, bermain bersama dengannya...

Hari ni lipat baju dia, menitis air mata kerana rindu itu makin dekat walaupun masih ada kesempatan untuk nora bersama zarra...

Selepas ini bermula tahun 2015 hujung minggu pasti akan pulang ke kampung untuk bersama zarra.. Rindu pasti menerjah sebabnya dulu pernah merasa. Moga Allah tabahkan hati ini untuk berjauhan dengan zarra...

Alhamdulillah slowly pujuk zarra suruh duduk dengan nenek dia boleh terima akhirnya walaupun pada awalnya dia ajak ummi duduk kampung sekali...

InsyaAllah bila semua kembali ok, ekonomi ummi pun dah stabil kita akan duduk sekali atau pun ummi akan berpindah ke sana..

"Kesat air mata,
Lautan manusia masih ada"


5 comments.. read them below or add one

nadia arrumaisha nadia arrumaisha 15 November, 2014 13:03
Be strong sayangku...
Love you so much
Ummi Zarra Ummi Zarra 15 November, 2014 13:07
Thank you sayang nadia arrumaisha Love you too.. T_T
ainun m ainun m 15 November, 2014 23:39
semoga kuat dan tabah, InsyaAllah sesuatu yang baik akan berlaku
Sue Sopian Sue Sopian 24 November, 2014 14:00
semoga ummi tabah..
sabar ye ummi..
miz u!
adaa-inspiration.com adaa-inspiration.com 04 December, 2014 07:39
huhu moga segala dipermudahkan..seorang ummi pasti akan rindu..tapi takpa, Allah ada untuk lindungi dia :) moga baik2 saja..berjauhan akan lebih erat orang kata kan :D

www.adaa-inspiration.com

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿