Tema Arabian Menjadi Pilihan

Monday, June 15, 2015

Salam sayang....


Gadis-gadis Arab

Actually entry dah lama nora draf tapi baru ni berkesempatan untuk nora sharing.

Tema Arabian a.k.a Padang Pasir menjadi pilihan sekolah tempat nora bertugas iaitu SK Sungai Penchala sebagai tema sambutan hari guru yang lalu.

Macam Tunggu Orang Sarungkan Cincin





Alhamdulillah kerjasama daripada guru-guru amat memberangsangkan kerana sama-sama untuk meraikan sambutan hari guru mengikut tema.

Seronok jugalah bila tema arabian ni terasa diri macam minah-minah arab dan pak-pak arab.. Sesekali feeling bagai berada di padang pasir. Guru-guru juga tidak kurang hebat dalam memastikan persiapan mereka. Ada yang sanggup menyewa, ada yang saguup beli pakaian dan kelengkapan baru.


Bersama Gadis Arab

Mom To Be nak Ber Arabian Juga



Bersama Abu Jahal katanya.

Sangat happening, sempoi dan humble guru-guru di SKSP. Alhamdulillah Majlis Sambutan Berlangsung dengan jayanya..

Kipidap kepada AJK Kelab Kebajikan Guru (Kkg SKSP) kerana beri tema yang menarik dan kebabom.

Pak Arab SKSP




Sehari sebelum berlangsungnya Majlis Sambutan Hari Guru. kami mengadakan game bowling di One Utama. Walaupun penyertaan tidak ramai seperti yang diharapkan namun ia tetap berlangsung dengan meriah.


Apa pun enjoy sangat sambutan kali ini walaupun secara bersederhana...

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. Replies
    1. Heheheh sesekali kannnn bukan selalu buat macam ni.. Mood padang pasir. hiksss.


      Btw thank you singgah...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. gambar2 ni jadi viral rasanya masa hari guru bulan mei aritu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete
  4. amboi amboi. meriah che nak habaq wei :)
    cecantik, lelawa semua. cecikgu sporting giler :D

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿