Tema Arabian Menjadi Pilihan

Salam sayang....


Gadis-gadis Arab

Actually entry dah lama nora draf tapi baru ni berkesempatan untuk nora sharing.

Tema Arabian a.k.a Padang Pasir menjadi pilihan sekolah tempat nora bertugas iaitu SK Sungai Penchala sebagai tema sambutan hari guru yang lalu.

Macam Tunggu Orang Sarungkan Cincin





Alhamdulillah kerjasama daripada guru-guru amat memberangsangkan kerana sama-sama untuk meraikan sambutan hari guru mengikut tema.

Seronok jugalah bila tema arabian ni terasa diri macam minah-minah arab dan pak-pak arab.. Sesekali feeling bagai berada di padang pasir. Guru-guru juga tidak kurang hebat dalam memastikan persiapan mereka. Ada yang sanggup menyewa, ada yang saguup beli pakaian dan kelengkapan baru.


Bersama Gadis Arab

Mom To Be nak Ber Arabian Juga



Bersama Abu Jahal katanya.

Sangat happening, sempoi dan humble guru-guru di SKSP. Alhamdulillah Majlis Sambutan Berlangsung dengan jayanya..

Kipidap kepada AJK Kelab Kebajikan Guru (Kkg SKSP) kerana beri tema yang menarik dan kebabom.

Pak Arab SKSP




Sehari sebelum berlangsungnya Majlis Sambutan Hari Guru. kami mengadakan game bowling di One Utama. Walaupun penyertaan tidak ramai seperti yang diharapkan namun ia tetap berlangsung dengan meriah.


Apa pun enjoy sangat sambutan kali ini walaupun secara bersederhana...

{ 8 comments.. read them below or add one }

Rosmiza Ali Rosmiza Ali 05 August, 2015 23:06
Havoc habis nih.. Kelasss gitu.. ^_^
RosmizaAli.Com
Ummi Zarra Ummi Zarra 06 August, 2015 08:52
Heheheh sesekali kannnn bukan selalu buat macam ni.. Mood padang pasir. hiksss.


Btw thank you singgah...
Ummi Zarra Ummi Zarra 06 August, 2015 08:57
This comment has been removed by the author.
muhammad nizam muhammad nizam 21 August, 2015 12:13
gambar2 ni jadi viral rasanya masa hari guru bulan mei aritu
yaya cendana yaya cendana 21 August, 2015 14:52
assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq
Mrs Yatie Mrs Yatie 27 August, 2015 14:47
amboi amboi. meriah che nak habaq wei :)
cecantik, lelawa semua. cecikgu sporting giler :D
Dewi Aja Dewi Aja 08 October, 2015 00:53
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
sherlina halim sherlina halim 23 October, 2015 05:43
Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿