ATMOSFERA | BERAKHIRLAH SUDAH



LIRIK LAGU BERAKHIRLAH SUDAH ~ Atmosfera

Berakhirlah sudah
Kisah kita dalam percintaan
Yang menyakitkan 
Pengorbanan ku selama ini
Hanya sia-sia


Cinta ku pada mu
Begitu dalam, di lubuk hati ku
Benar sungguh-sungguh

Namun semua hancur 
Dengan permainan dan sandiwara mu

Hari-hari ku sepi selalu
Bila terkenangkan saat bersama mu
Tapi itu semua tak akan kembali
Selama-lamanya...

Bila malam tiba di dalam tidurku
Wajah ayu mu menghias mimipi ku
Namun itu semua hanya menyakiti kan
Hati ini...hu...oo...

Satu hari nanti bila kau bertemu
Dengan seorang kekasih baru mu
Janganlah sekali sakiti hatinya
Seperti diri ku

Kini tiada lagi tinggal 
 
Saat bersamamu akan ku rindui
Air mata ku mengalir di pipi
Aku menangis...
<

5 comments.. read them below or add one

Dedaun Comel Dedaun Comel 01 April, 2017 17:31
Lagu ni memang best.. selalu nyanyi time jamming dan kat hostel :)
Ummi Zarra Ummi Zarra 03 April, 2017 01:07
Sangat kan... Walaupun lirik dia simple tapi muzik dan suara penyanyi tu best..

TQ datang singgah.
Ummi Zarra Ummi Zarra 03 April, 2017 01:07
Kan kan kan... Muzik dia best.. simple buat mengasyikkan.
wahh jamming syoknya.
Ezad Skytech Ezad Skytech 08 April, 2017 02:52
Selalu sangat dimainkan lagu ni di corong-corong radio...dah hafal dah liriknya...sebab setiap hari dengar...hehe

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿