Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

Saturday, August 19, 2017

Selamat berhujung minggu,

Hari merdeka merupakan hari paling bersejarah. Sehubungan itu, pada tarikh 31 Ogos setiap tahun akan diadakan sambutan oleh seluruh rakyat Malaysia dengan pelbagai program sebagai tanda memperingati dan menghargai kemerdekaan Negara.
Minuman Jenama Pokka
Tidak ketinggalan sempena Hari Kebangsaan, terdapat banyak peraduan dan promosi di lakukan bagi memeriahkan sambutan bulan kemerdekaan. Begitu juga dengan Pokka Malaysia yang turut mengadakan satu peraduan sambutan Hari Kebangsaan.

Buat mereka kaki contest boleh sertai Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka. Haaaaa macam mana nak sertai peraduan ni? Ok sebelum tu jom kita tahu dulu tentang Pokka. Sudah semestinya ramai yang tahu brand Pokka ni kan?

Pokka adalah jenama minuman siap sedia diminum yang terkenal di pasaran Malaysia dan juga lebih dari 50 buah Negara di seluruh Asia, Timur Tengah dan Eropah. Kalau korang nak tahu, Pokka adalah brand minuman yang asalnya dari Negara Singapura namun telah menembusi Negara Malaysia dan diterima oleh semua masyarakat.

Rangkaian Produk Jenama Pokka
Untuk pengetahuan korang, minuman jenama Pokka ini mempunyai banyak perisa yang terdapat di pasaran antaranya perisa coffee, tea, juice, milk drink dan banyak lagi. Minuman Pokka bagi coffee adalah seperti Mocha Coffee, Milk Coffee, Cappuccino Coffee dan lain-lain. Manakala Pokka bagi tea seperti Milk Tea, Green Tea, Chrysanthemum Tea dan banyak lagi. Pokka bagi milk drink mempunyai perisa seperti Banana Milk, Melon Milk dan Cookies & Cream.

Wahhhh banyakkan perisa dari minuman Pokka ni. Kalau korang nak memenangi hadiah menarik apa kata korang join peraduan ni dengan mudah sahaja seperti berikut :

1. Beli mana-mana produk Pokka bernilai RM12 minimum (resit tunggal) di Giant sahaja.

2. Lengkapkan ayat di bawah :
“ Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !” dengan Slogan kreatif (tidak lebih      daripada 50 patah perkataan)

3. Hantar penyertaan.

4. Melalui Pos (boleh dapatkan borang penyertaan di Giant)

5. Melalui Whatsapp dengan mengambil gambar resit dengan jelas.
Kemudian whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211 :

Nama :
No. Kad Pengenalan :
No. Resit :

Simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah (sekiranyan terpilih sebagai pemenang).


Jangan lepaskan peluang memenangi hadiah yang lumayan dengan menyertai peraduan ini. Hadiah lumayan menanti peserta adalah sebanyak RM10,500. Lekas-lekas rebut peluang ini.

Antara hadiah yang bakal di menangi adalah seperti berikut :

Hadiah Utama :
Peti Sejuk bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua :
Peti Sejuk bernilai RM3,000 x 1 pemenang

Hadiah Ketiga :
Ketuhar Stim bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati :
Baucar Giant bernilai RM100 x 10 pemenang

Jom rebut peluang memenangi hadiah lumayan dengan sertai Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka. Peraduan ini berlangsung selama 2 bulan bermula pada 1 Ogos 2017 sehingga 30 September 2017 mengikut terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Untuk terma & syarat boleh layari Facebook Pokka dan untuk maklumat lanjut boleh layari seperti berikut :

Website : www.pokka.com.my


You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. Hadiah best2.... nnt kalau tersinggah Giant, nak juga join ni..
    Anyway, mrs pip dtg melawat #afbians

    ReplyDelete
  2. Wah meriahnya hadiah dia tu. Boleh cuba nanti ni.

    ReplyDelete
  3. Menarik contest ni boleh masuk ni

    ReplyDelete
  4. Good luck pada yang menyertai hehe
    mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya dear hadiah peraduan pokka nih

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat joinnn. tapi batu pahat takde giant. haha
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿