Surprise Delivery Untuk Orang Tersayang Di Seremban

Saturday, September 16, 2017

Salam kesayangan...

Kali ini Nora nak share dekat korang yang suka buat surprise atau korang yang suka adakan party, event atau celebrate yang inginkan perkhidmatan Surprise Delivery.


Kebelakangan ini service delivery makin mendapat tempat dikalangan masyarakat kita tidak kira service tentang barangan, makanan atau apa sahaja memandangkan zaman sekarang semuanya dihujung jari dan cuma korang sediakan duit sahaja.

A post shared by debuchu event (@debuchu_) on

Membuat kejutan untuk orang tersayang sudah semestinya perkara yang sukar untuk kita fikirkan terutama bab nak fikirkan idea cara dan bagaimana untuk surprise seseorang tu kan. Haaaaa disebabkan kekangan masa dek kesibukan kerja pastinya perkhidmatan Surprise Delivery menjadi pilihan masa kini.

Surprise Delivery merangkumi kejutan untuk insan tersayang, sama ada birthday, anniversary atau sekadar untuk menggamit kenangan romantik pasangan masing-masing. Perkhidmatan sebegini selalunya menyediakan pelbagai package yang korang boleh pilih mengikut budget korang.

A post shared by debuchu event (@debuchu_) on

Untuk pengetahuan korang, service delivery telah menjadi tular di serata pelosok kawasan. Cewahhhh tidak ketinggalan juga di kawasan Seremban, Negeri Sembilan. Pengalaman Nora menggunakan perkhidmatan ini semasa birthday untuk en.tunang. Maklumlah ini pertama kali dalam sejarah Nora buat untuk en.tunang atau lebih dikenali Mr. Arrogant. Hehehhhe

Nora membuat tempahan service surprise delivery birthday dengan Debuchu Event yang menyediakan perkhidmatan kejutan ni di kawasan Seremban. Package yang ditawarkan juga sangat menarik dengan gubahan dan pilihan terletak di tangan pelanggan.

Kebetulan untuk buat kejutan ini, Debuchu adakan promosi Coklat + Bunga (fresh flower) + Kad Ucapan + Bellon + Delivery dengan harga yang sangat murah tidak lebih dari RM100. Mana nak dapat kan bunga fresh 3 kuntum ada pula coklat Ferrero rocher yang super mahal tu kan. So tak perlu lagi nak fikir bila dan bagaimana nak celebrate birthday insan tersayang memandangkan masin-masing duduk jauh.


Kalau korang yang ingin buat kejutan untuk insan tersayang tidak kira lah untuk family ke, untuk suami / isteri ke, untuk sahabat ke, untuk boyfriend / girlfirend ke kan atau sesiapa sahaja yang korang nak surprise kan tu boleh tempah dengan Debuchu Event ni. Confirm orang yang dapat surprise tu akan happy dsenyum lebar sampai melting merah pipi gittew.

Haaaaa dengan menggunakan perkhidmatan yang di tawarkan Debuchu Event ni, korang dapat menjimatkan masa dan tidak perlu lagi serabut untuk fikir cara nak buat kejutan birthday atau apa sahaja. Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan.

For en.tunang, sorry for this surprise. Heheheheh

Untuk maklumat lanjut berkenaan perkhidmatan service delivery Debuchu Event boleh contact :

Instagram : @Debuchu_
Facebook : Debuchu Event
Contact : Whatsapp 0199387217



Be with someone who always remember that we love each other in any condition. Even in fight.
Happy birthday to my future zauj - Mr.Arrogant @nadzkbe 😍
Sorry for this surprise. May Allah ease everything for us.

You Might Also Like

10 ♥sweetcream♥

  1. Wahhh seronok nyee kalau ada orang buat surprise macam tu.. So sweet 😍

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya ada service cenggini,
    lagi best kalau dapat surprise tu kan. yeah.

    ReplyDelete
  3. Ehermm birthday akak pon coming soon..ada yg nak surprise delivery kat akak ..hint hint (in May) hihi

    KakSu | Membantu ibu2 membina blog untuk jana pendapatan

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnya untung en tunang akak dapat surprise besday

    ReplyDelete
  5. Tgh mencari juga ni. Birthday asben 10.10

    ReplyDelete
  6. Best! Last year penah buat utk birthday husband n my mum..seronok diorg kena surprise hahhaha

    ReplyDelete
  7. Benda first yang nampak Ferrero Rocher hehe

    ReplyDelete
  8. Seronoknya! Kita nak order hantar kat dir sendirilah. So sedih. Hehe :)

    ReplyDelete
  9. Makin sayang la En Tunang kalau macam ni....hehehehe

    ReplyDelete
  10. Seronok dpt coklat.. boleh makan. Kalau dpt bunga boleh tengok je

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿