Supplement Detox Cuci Usus Dengan DEWITA

Friday, March 30, 2018

Salam korang,

Setiap orang idamkan bentuk badan yang ideal dengan BMI yang normal. Badan yang ideal atau kurus tanpa lemak dan perut buncit pasti sukar dapat memandangkan pengambilan pemakanan sekarang tidak terkawal.


DEWITA "Bikini Body Goals"
Mungkin juga, kita rasa susah kurus atau sukarnya untuk membuang lemak dalam badan disebabkan toksin terlalu banyak. Berkemungkinan juga kita tidak pernah cuci usus. Haaa jangan pula ingat cuci usus tu dengan cara sesuka hati. Pastikan kita mengambil supplement yang memberi kesan terbaik untuk badan dan kesihatan.


Kali ni nora nak share dengan korang satu Supplement Detox DEWITA yang merupakan produk untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut buncit, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. Selain itu, DEWITA juga membantu bagi mendapatkan kulit yang cerah.


DEWITA dalam bentuk sachet
Untuk pengetahuan korang, produk DEWITA merupakan satu supplement menurunkan berat badan yang mengandungi ramuan bahan-bahan superfruit yang berkualiti PREMIUM antaranya :

1. Green Coffee
2. Garcinia Cambodgia
3. Mango Africa
4. White Kidney Bean
5. Yogurt
6. Cranberry Extract
7. Rasberry Extract
8. Lemon Extract
9. Mix Berries



KELEBIHAN DEWITA

1. Mengempiskan perut yang buncit & menggeleber
2.  Proses pembuangan lancar
3. Toksin & lemak2 degil akan keluar melalui proses pembuangan air besar
4. Tidak perlu diet yang ketat
5. Tiada kesan gemuk selepas berhenti
6. Lemak terkumpul cepat hilang
7. Tiada cirit birit. Cuma permulaan akan berlaku pembuangan toksin. So agak kerap juga akan ke tandas. Tapi ia bergantung kepada individu.
8. 100% dari ekstrak buah-buahan
9. Rasa buah yang sedap ada rasa masam-masam manis
10. Dapat menurunkan berat badan secara selamat.


CARA PENGAMBILAN

1. Ambil 1 sachet DEWITA dicampur dengan 150ml air sejuk atau JUS
2. Pengambilan sebelum tidur

Bagi kesan optimum, korang digalakkan minum air yang banyak atau sekurangnya 8 gelas air sehari.

Ambil sebelum tidur, esok pagi sure banyak toksin yang keluar.
Untuk dapatkan body yang menarik, DEWITA membantu dapatkan berat badan yang ideal dengan trademark "Bikini Body Goals". Korang juga boleh baca keberkesanan DEWITA di Eyzamiel.




DEWITA merupakan keluaran syarikat bumiputera iaitu Dewi Solly Health & Beauty yang bertempat di Kuala Terengganu, Terengganu.

Ada rasa seperti jamu berangin dalam mulut. Tapi tetap sedap rasa extract buah-buahan.


Harga sekotak DEWITA :
RM120 (S/M)
RM130 (S/S)

DEWITA boleh dibeli secara online melalui whatsapp/ SMS/ Call di 014-3308448

Untuk maklumat lanjut sila layari :



You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. Wah bagus sangat nih boleh kuruskan kan bada...yang penting kempiskan perut tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far ok sgt memang membantu terutama singkirkan toksin. Automatik usus bersih. Hehhe

      Delete
  2. Wah menarik lah kak untuk kurus kan?. Nak !!!!, hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a nak kurus. Akak pulak skrg 7kg naik berat bdn tau zahra. Hehehhe Beli jgn tak beli

      Delete
  3. Bagusnya boleh cuci usus. Mesti bersih je usus lepas tu. Kelebihan dewita ni pun banyak.

    ReplyDelete
  4. wow best juga dewita ni. akak pn dah lama tak cuci perut ni haa

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿