Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold Dan Berpeluang Menangi RM10,000

Sunday, June 24, 2018


Salam Lebaran…

Seronok sambut syawal bersama insan tersayang?
Pasti banyak yang telah kita laburkan untuk menyambut Aidilfitri baru-baru ni kan? Ye lah setahun sekali melabur lebih. So, kalau rasa nak cuba nasib untuk dapatkan kembali apa yang telah dilaburkan dengan menyertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold dan menangi RM10,000. Mana tahu rezeki berpihak kepada korang.


Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold- Seraimas Herbs


 JUS HIDAYAH GOLD KELUARAN SERAIMAS HERBS

Jus Hidayah Gold merupakan produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi dengan keistimewaan membantu merawat dan mengatasi pelbagai masalah kesihatan. Dengan Jus Hidayah Gold bukan sahaja penyakit ringan dapat diatasi malah penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit), gout, SLE (systemic lupus erythematous), migraine, dan sebagainya juga dapat diatasi.

Produk berasaskan herba alam semulajadi seperti Jus Hidayah Gold ini boleh dijadikan alternatif untuk mengekalkan kesihatan ataupun mengubati penyakit. Masih ramai antara kita yang tidak tahu terdapat banyak jenis tumbuhan semulajadi yang boleh dijadikan sebagai bahan perubatan yang membantu mengatasi dan merawat penyakit.  Sumber semulajadi herba warisan sepanjang zaman merupakan bahan terbaik untuk seisi keluarga dengan mengambil produk keluaran Seraimas Herbs iaitu Jus Hidayah Gold.


Produk Jus Hidayah Gold- Seraimas Herbs

KANDUNGAN JUS HIDAYAH GOLD

Jus Hidayah Gold merupakan produk berasaskan bahan semulajadi gabungan 23 jenis herba terpilih selain terdiri daripada makanan sunnah yang berkualiti tinggi dan memberi manfaat untuk kesihatan tubuh badan. Jika diamalkan setiap hari secara rutin, mampu membantu mencegah penyakit dan memberi keseimbangan sistem imun badan (antibody).

Kombinasi herba seperti Kismis, Mahkota Dewa, Madu, Buah Tiín, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi yang mempunyai kebaikan dan khasiat.

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN

1) Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

2) Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

3) Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

CARA-CARA PENYERTAAN

Langkah 1 :

Beli Jus Hidayah Gold

Langkah 2 :

Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

Langkah 3 :

Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

Langkah 4 :

Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my

Langkah 5 :

Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana…….........…” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah 6 :

Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:

 a. Gambar adalah milik anda

 b.Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamanya

c. Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik

d. Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.

Langkah 7 :

Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Langkah 8 :

Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.


Menang RM10k Dengan Sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold- Seraimas Herbs

HADIAH PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD

Seramai 5 orang akan terpilih untuk memenangi hadiah-hadiah berikut :-

Tempat Pertama :
Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Kedua :
Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ketiga hingga Kelima :
1 Dinar Emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas


DUTA PRODUK – IMAM MUDA ASYRAF

Siapa tak kenal Imam Muda Asyraf  kan? Mesti ramai yang teringin nak berwefie dengan beliau. Inilah peluang terbaik buat anda yang ingin berwefie dan beramah mesra dengan Imam Muda Asyraf yang juga merupakan duta produk terkenal ini dengan tagline ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.

Imam Muda Asyraf merupakan juara musim pertama program pencarian imam dalam kalangan generasi muda. Program Imam Muda yang disiarkan secara langsung menerusi saluran televisyen berbayar Astro Oasis membuatkan pemilik nama Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan dikenali ramai.
Imam Muda Asyraf merupakan Duta Jus Hidayah Gold
Sebarang pertanyaan boleh layari dan hubungi : 

Website: www.seraimas.my

Facebook: Seraimas HQ

Instagram: @seraimashq

Youtube: Seraimas Herbs

No Phone : +6012 7848364

You Might Also Like

24 ♥sweetcream♥

  1. menang gold bar menarik..jrg dibuat org dgn nilai tinggi..heheh

    ReplyDelete
  2. syoknya kalau menang 10k tu...

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya kalau dapat hadiah ni. Nak try la...

    ReplyDelete
  4. senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...

    ReplyDelete
  5. Nora, bestnye hadiah dia. Susah nak cari kontest senang macam ni tapi bagi hadiah sampai 20g goldbar

    ReplyDelete
  6. Jom join, mana tau rezeki, menang besar

    ReplyDelete
  7. menariknya hadiah.... kelasss gitu.....

    ReplyDelete
  8. jom beli, wefie ramai-ramai dan isi maklumat yang dorang nak.

    mudah sangat.

    ReplyDelete
  9. bestnya.. masalahnya mama ni tak reti nak selfie atau wefie huhu

    ReplyDelete
  10. rugilah kalau tak join..hadiahbest giler

    ReplyDelete
  11. k.el tertariklah dengan produk jus hidayah gold ni..tertarik dengan bahan kandungan di dalam dia semua superbb dan ianya makanan sunnah..nti k.el nk try

    ReplyDelete
  12. Jom Nora, ajak zarra wefie sama-sama mana tahu rezeki kan :)

    ReplyDelete
  13. nak kena cari gambar wefie rayalah camni

    ReplyDelete
  14. Nora kalau bergambar cecantik je..cuba lah berwefie pulak..mana tahu kot2 menang..bertuah badan tau. Sis nak cuba tapi belum ada kelapangan pulak

    ReplyDelete
  15. bestnye hadiah dia wakkkkkkkkkk.. kita join sekarang jugak !!

    ReplyDelete
  16. gold bar 20 g tu boleh consider rm 20k kot hahahha. 1 g bukan dah rm100 lebih kan huhuh

    ReplyDelete
  17. suka lah peraduan wefie mcm ni.. sebab senang. hanya beli jus tu & then join jer peraduan. mana tahu kan rezeki kita.

    ReplyDelete
  18. beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat

    ReplyDelete
  19. join tak ? good luck tau..moga terpilih sebagai salah seorang pemenang

    ReplyDelete
  20. Mak oooii wefie je boleh menang RM10k??

    ReplyDelete
  21. Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    ReplyDelete
  22. hadiahnya lumayan sgt! untung-untung boleh menang.. :)
    wefie je kan.. senangnya lahai.. hihi

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿