Showing posts with the label Hari RayaShow all
Teruja Sambut Syawal Dengan Insan Baru

Salam Lebaran Alhamdulillah syukur kita telah menyambut syawal. Sambutan syawal yang penuh kemeriahan bagi meraikan umat Islam setelah berpuasa selama sebulan. Untuk tahun ini merupakan tahun yang cukup bermakna berban…

Riang Ria Hari Raya Bersama Keluarga Tercinta

Salam Lebaran, Inilah kami ; Mak abah zarra & me Masih mood raya? Mesti banyak open house sekarang kan.. Kalau korang ada niat nak diet, boleh lupakan seketika waktu ni. Girls only Ok, nora nak kongsi sed…

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Salam Sayang... Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha daripada Nora dan Nur Izarra Qistina serta sekeluarga. Tahun ini merupakan tahun ke 3 kami beraya kedua. Dan pada Hari Raya Aidil Adha jugalah sebuah ikatan berakhi…

Selamat Hari Raya dan Walimatul Urus

wahhh awal gak erk nora post entry berkenaan raya.. Pape pun sementara ade kelapangan nie nora buatlah nanti2 dh bz... Persiapan raya tahun nie rs mcm xde persiapan sbbnya bz ngn persiapan utk weeding.. Setakat kuih muih tu…

||Sakan Tak Ingat Dunia||

S alam sayang semua... haaa cm ne ngn mood raya korang setelah kembali bekerja.. mesti byk g open house kan kan kan... mcm tu jugak ngn nora.. tahun nie rasa seronok sket sebab nora duduk ngn family duduk di kampung sendiri... ja…

Yorkkk Story!!!

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN!!!!!! huwaaaa baru ni nora kembali ke dunia blogging... insyaAllah nora xkan tenggelam lagi... momentum blogging dah kembali menyatu.. hehhhhe... selamat hr raya kawan2.. teramat rindu …

♥Se£@m@T H@Ri R@y@ AiDiLAdh@♥

Pixel Code Graphics Pixel Code Graphics ********* Sedeynyer coz aku tak lek raya..... Tinggallah aku sesorang kat umah coz dak2 umah sume cuti seminggu.... uwaaaaaaaaaaaaa *********

Keseronokan beraya.... ermmmm me balik cuti raya pada 29hb hr tu... pada hari sabtu 27hb me masih bekerja dan ada jamuan buke pose bersama staff.. Pada hai ahad me baru nak shoping raya bersama my sis n family my bro... pegilah …