Showing posts with the label enjoyShow all
Cameron Highland Trip

Habiskan masa bersama zarra di Cameron Highland 5 Oktober - 6 Oktober 2013. Sangat seronok dan cuaca sangat sejuk.  Alhamdulillah zarra tak banyak ragam dan tak buat perangai. Zarra happy ummi dia pun happy. Kami stay di Ap…

Fever & Cough

huk huk huk... hari nie sangat tak selesa sebab nora batuk & selesama. antibody rendah kot sebab nak katakan tiap bulan nora meti dpt penyakit nie. mujur skrg zarra tak duduk dengan nora.. jumaat nie baru zarra datang sini.. …

e.n.j.o.y.e.d

salam kembali salam kerinduan.. s ebelum tu nora nak minta maaf pada teman2 blogger sebab dh beberapa hari & tidak kerap utk nora berblogging.. kira mcm ni la keadaan nora slalu .. Bukan lah kata terlalu busy sampai xde …

Pulau Pangkor & Teluk Batik

Assalamualaikum Salam 1 Malaysia buat teman-teman blogger... Macam biasa bila nora update blog mesti tak lain tak bukan bout my life.. So entry kali nie nak cita sikit ngn korang.. Last week 18 Mac 2011 hingga 20 Mac 2011 nora …

C.H.I.L.L Bebeh [skrin...skrin...skrin]

Salam sayang Salam 1 Malaysia!!!! 1st skali nora nak mintak maaf sgt2 pada u ols yg xjemu2 dtg ke my belog nie.. really appreciate sgt2.. Nora minta maaf sbb dh lame tak blogwalking mcm dulu.. Bukan saja nora sibuk tp mood y…

Bergediks Bermesra Keriangan!!!

M uacsssss!!!! wahhh nora bg kiss kt korang sume yg singgah.. haaa jgn sampai *blushing* plak ye.. actually nora nie dh mcm chipsmore lak kdg2 on9 kdg2 x.. huhh sgt sedey walaupon dh nekad nk setia on9 dan BW.. T apiii apakan day…