Showing posts with the label storyShow all
Konvokesyen...

Salam ukhwah.. Throwback story pada 26.10.2013 Hantar sepupu hadir konvokesyen di PICC, Putrajaya... 1st time sejak duk KL dan sudah memiliki lesen kereta nora menjadi pemandu pelancong. Hahah.. Poyossss je kan. Ok sepupu nor…

Bini Aku Tomboy Ke?

Salam ols my dear!!!! kat sini nora nak share sket bout novel.. wahh mmg nora nie kaki novel, kaki buku, kaki bermcm kaki... nora beli buku nie br je pada 27.09.2010.. kebetulan mse tu nora ke Colombia... haaa sabar2 bukan colom…

Yorkkk Story!!!

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN!!!!!! huwaaaa baru ni nora kembali ke dunia blogging... insyaAllah nora xkan tenggelam lagi... momentum blogging dah kembali menyatu.. hehhhhe... selamat hr raya kawan2.. teramat rindu …

Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika kamu masih mahu mencuba... Jangan sesekali menyerah kalah jika kamu masih merasa sanggup... Jangan sesekali mengatakan kamu tidak mencintainya lagi jika kamu masih tidak dapat…

♥.:Weekend:.♥

ermmmm br aku nk post story weekend hr tuh.. ermmmm hr sabtu just stay kat umah jer... tp hr ahad mmg syok sgt2... bwk ank2 g jalan2 ke KLCC.. uiksss ank2 buah & future my baby.. hakhakhakhakhassss... ermmmm xde byk p…

♥.:Kata~Kata Hati:.♥

A ku keliru Aku Bingung Aku Resah Dlm fikiran aku berputar2 segala mcm Melintas Segala-galanya T api Ape yang aku pikirkan sgt Hati aku kenapa?? Masih ada masalah?? Tapi apa?? A rghhhhh sukar nak aku rungkaikan.. hanya kuatkan…

ceritera hujung minggu... Location : Port Dickson Date : 31 Oct'09 & 01 Nov'09 cuti2 malaysia ke port dickson.. syokk wooo xleh nk kte ape.. dpt jmpe kwn2 lme mse skolah kat palong 7.... mmg happening sehhhhh…

♥.:......................:.♥

1) Weekend D ah lme aku xupdate blog nie.. ermmmm padahal terlalu banyak aku nk coretkan, aku nak share.. tp xtaw dr mana mau mula dan akhirkannya.. mmg buntu seolah kehabisan ayat, kata dan idea.. huhuuhuhuhuhuhuhuh.. ape2…