Showing posts from February, 2008Show all
.: Keliruan Melanda:.

M3 nak tanye pendapat2 sekalian yang singgah kat blog.. pada seusia muda seperti m3, 24 & 25, bolehkah bergelar seorang doktor??????? aper kah senang utk menjadi seorang doktor???? m3 kuarkan isu nie coz m3 berasa pelik denga…

.: Kenapa Ye?? :.

Hari ni baru aku nak conteng blog aku.. bukan ketandusan idea tapi aku takut andai aku luahkan segalanya lain pulak yang jadi... Hari nie aku pergi keja dalam keadaan malas. aku pun tak tahu kenapa aku jadi murung tak epy.. walau…

.: Kisah Hujung Minggu :.

Tak ada apa yang menarik pun... hehehehe Hari sabtu aku pergi kenduri kahwin di Bangsar. Balik tu aku pergi baiki hanset, habis duit aku... uuwwaaaaaaaa melayang RM100. Malam tu aku bad mood.. aku call insan yang aku rindu, aku n…

.: ApoLusiA :.

** Jualan album reggae paling berjaya masih di pegang oleh legenda muzik reggea sendr iaitu "Bob Marley" dengan album legenda yang di terbitkan pada tahun 1984 (tahun kelahiran aku). Di UK ia terjual sebanyak 1.8 juta u…

.: Ketulusan Hati :.

.: Buat sesiapa yang jengah my blog, lagu ni utk korang :. gu3 suk3 bangat lagu ni.. Cintaku tak berdustaTak mengenal ingkar Tak kenal nestapa Cintaku hanya indah Hanya bahagia untuk selamanya Apa yang kurasakan ini Persembahan u…

.: Sakit :.

Hehehehe. cehhh saje nak comotkan lagi blog aku sendiri.. huhuhuhuhu semalam aku dpt mkn free org blanjer hanya kerana aku sakit.. mkn lah mknan yang tak rupa org sakit.. balik tu aku tertidur n sedar2 phone aku berbunyi... alang…

.: True Story in My Life :.

Bersama hari-hari semalam yang penuh luka, kulalui hidup ini walaupun penuh derita dan sengsara. Ya, hari semalam telah mengenalkanku akan erti sebuah derita percintaan. Percintaan yang pada mulanya mengajar aku erti kebahagiaan …

Aku tertekan sgt2.. dah le tak tido lpas bergayut ngn bro.. bkn tak nak tido tapi tak boleh tido.. puas aku golek2 tapi tak boleh jugak.. lantas aku mandi n berteleku di tikar sembahyang... mengaji sampai ke pagi... terus siap2 g…

.: aku kah yang bersalah??? :.

Aku terasa lucu dgn aper yang aku baca dari satu sumber tentang aku or bukan.. tapi aku pasti itu aku... Memang aku kenali insan ini lama tapi dlm masa itu aku tak mahukan dia.. hadirnya tanpa di undang, katanya salah nombor phon…

.: Tentang Lelaki :.

Ini Fahaman Aku Sendri Di ambil Dari Sumber Kajian Bacaan Aku 1) Biasanya lelaki yang baik adalah tak berapa sedap mata memandang @ senang cakap tak braper hensem ler. 2) Lelaki yang hensem plak biasanya jarang yang baik, tapi …

Story nie secara umum (U), siapa2 boleh baca... aku dpt idea nie gara2 kebosanan duduk di rumah along dgn melayan kerenah si baby yang asyik ajak aku main... pnt sehhhhhh..... Ok dlm story nie mungkin ada jugak salah aku tapi sek…

Pagi itu aku bangun cam biasa, badan aku sakit2 sangat. demam pon tak kebah ag. aku dok lepak kat umah along, pas kemas2 cikit aku lalok gara2 mkn ubat lantas aku pon terlena bersama anak buah aku yang teramat lasak... Tgh hari a…

Hari nie badan aku tak sihat.. di serang demam yang tak dasyat lagi.. mugkin gara2 aku moody, dan dgn ini buat aku terlalu sensitif... padahal semua mcm biasa tapi aku tak tahu mcm mana aku nak kata.. cuma aku sedar setiap insan …

.: i'm not ok :.

lalalalalalalala..... aku demam ptg nie... lalalalalaala.... i'm not ok.... lalalalalala... aku nak nangis... lalalalalalala.... sakitnyer aku rasa. uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh terpulang lah aper pun aku terima.. terlalu sebak n sak…

.: aKu tEtaP AkU :.

aper yang berlaku pada diri aku, hanya aku yang merasainyer... kesedihan kegembiraan boleh di pamerkan hakikatnya di dalam hati hanya aku dan Tuhan yang tahu... bergejolak di dalam diri ni, tak tahu ke mana nak bawa diri... nak b…

.:Kini Ku Sedar:.

hari ini, hari minggu, hari yang membosankan diri aku.. hanya duduk di rumah, tanpa buat apa2, bangun tido pon lewat kol 1 tgh hari (tp kol 5 baru tdo). hehehehehe, ptg sambung tido jap.. aku rindu kat si dia seharian tak msg n a…

[ BeSt UnTuK KiTa ]

KaLaU NaK JaDi BeSt KitEr MeSti YaKiN kiTeR MeMaNg Best Lepas Tu, Bila Dah yakiN MeMaNg BesT kiTer uSaHa PlaK uNtuK mElAkukAn Yang TerbEsT kEmudiAn, BilA Dah BuaT YanG tErBeSt DenGan BesTnyE.... Tak AdA SebAb OraNg LaiN nAk …