.:Makin Fobia:.

Aku luahkan perihal kebodohan ku...
mcm tak elok perkataan yg ku gunakan nie, tp senang nak cakap...
ehehehheheehhehee
skrg aku tak de sape2, maksud ku bout CINTA..
terasa sunyi jugak, jd dlm tempoh aku single aku layan sume lelaki2 yg ingin berkawan ngn aku.. bg aku berkwn tak salah, aku tak kisah dh de gf ke, single ke ape2 je sume aku kwn. Tapi aku benci jugak pd lelaki yg dh de gf tp tak malu cakap syg, rindu, mcm2 lah bagaikan kita nie gf dia.. padahal dia tahu siapa kita. ermmmm, ada pulak yg berkwn ngn aku smata2 nak manja2 ngn aku, ingt aku nie senang sumenyer ke.. aku mmg jenis yg open minded, tp tetap pikirkan batas2nyer... ada jugak yg ajak aku kuar sekadar temankan tgk wayang, mkn, or ke mana saja... aku terasa jugak mcm perempuan murah je coz mana je org ajak aku ikut.. aku sunyi aku nak berkawan.. salah kah aku????... sementara aku single bg aku tak salah nak berkwn, yg pntg jge diri... lainlah aku dh de BF mana mungkin akan berperangai begitu...
Cuma aku pelik, ramai lelaki2 yg kwn ngn aku tp kenapa sukar utk aku memilih antara satunya???? Aku cuma think sume lelaki sama je, kaki tipu, ayat wayang.....
ermmm ntahlah,,

Satu guy nie kwn lama dh ngn aku, mmg lama, kira dia cakap syg, rindu n mcm2 lah.. dalam ramai2 dia yg nampak syg sgt kat aku... aku pn dgn yakinnya terima si dia.. pada awalnyer aku ragu2, tp aku pikirkan ape2 pon yg terjadi aku perlu hadapinya... Selama konon2nya aku bercinta ngn dia, dia bercadang nak beli kereta, alasannya sukar krn tak de transport, aku bg mcm2 alsan krn bg aku banyak cara lain kalo nak jumpa, start dr situ ht aku memberontak tak percaya, mengapa mesti banyak alsan, kalo dh syg bukn alsn mesti di utarakan.... fuhhhhhh
akhirya aku pun beri duit aku padanya kerana tak sampai ht... Masa tu dia OTW dr terengganu lek ke KL, dlm aku pon tgh sengkek aku bg jua krn dia berjanji akan pulangkan sekian haribulan.... wen tiba masanya aku perlukan duit tu utk membayar sesuatu, dia menghilagkan diri... puas aku sms, call, tp tiada jawapan.. hati ku dah berdetik bahawa aku takkan dpt duit tu seperti yg di janjikan. Pada keesokkannya si dia sms menyatakan tidak dpt pulangkan duit ku... Masa tu Tuhan je yg tahu perasaan ku.. MAna aku nak cari duit, mana aku nak mkn..
Ya Allah aku tertipu lagi. si dia kata aku gfnye, sggup susah sng sama2.. tp ms aku susah dia diamkan diri...
Aku pn tak mau banyak cakap aku diam kan saja, tak reply sms sori dr dia.. aku ikhtiar cari duit utk bayar bill.. aku sanggup tak mkn krn mmg aku tak de duit. mse tu plak aku nak balik kmpg.. tinggal 50 je dlm tgn, betapa sedey aku rasakan.. tapi aku takkan minta pd family aku.. Aku tak yakin lgi pd lelaki, sume sama je, masa nak dapatkan cinta kita sume sanggup mcm2 janji di lontarkan... sudahnya semua penipu belaka..
Alhamdulillah aku berjaya dapatkan duit dr sumber lain (ASB), hanya itu je penyelamat aku, aku keluarkan utk perbelanjaan sementara gaji. Kebetulan aku dapat duit komisyen. Alhamdulillah dalam keterdesakkan aku Allah meringankan beban ku.. Ada jua rezeki ku...

Aku takkan melayan lagi lelaki ini.. Biarlah aku terus menyepi....
Aku tak percaya padanya lagi...


The New Episod In My Life,
Kini aku serahkan jiwa raga ku pd insan yg benar2 menyayangi aku.. Yahhhhhh hy dia yang layak menerimanya... Buat lelaki2 yg pernah menjadi scandal or teman aku ucapkan terima kasih krn pergunakan aku utk mengisi masa lapang mu, pergunakan aku utk pelbagai rencana di fikiranmu... Tapi aku tak salahkan kalian krn aku jua yg melayan kalian....

terima kasih tak terhingga kerana ceriakan hidup ku yang sunyi dahulu kala...

Buat insan yg berjaya mencuit ht ku, semoga hbgn yg terjalin akan berkekalan...
Jaga dirimu semasa pelayaran, akan ku nantikan panggilan mu selepas 2 mggu nie...

Tak sabar menunggu kepulangan mu....
Miss u So Much!!!
.:Makin Fobia:.

2 comments.. read them below or add one

DeAthCyCtHe DeAthCyCtHe 13 June, 2008 20:48
semoga bahagia.... cuma tersa hati sikit.... yela b3rry macam salahkan XBF wlaupun ade yang tak bersalah... b3rry taw sendiri la... so long & good bye...
B3rrY B3rrY 16 June, 2008 09:06
heheheeh
berry tak sebut pon saper2...
berry tak salahkan saper2..
mane yg terasa tu sorilah yer...
thanks doakan berry

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿