Showing posts from March, 2009Show all
♥Dating ngn "MR"♥

28 March 2009, Salam kwn, nie juz cerita hujung mggu… santai.. Ermmmm jumaat mlm aku tidoq umah Sis Lin (akak 1 opis), teman kan sis coz husband dia kne jge Pilihan Raya kat Perak.. so lepak umah sis. Sabtu…

Yuna - Dan Sebenarnya (EP) - Click here for more free videos *********************************************** Oh bulan enggan melayan diriku lagi pabila air mata membasahi pipi dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku pa…

Life is short Break the rules forgive quickly kiss passionately, love truly laugh constantly And never stop smiling no matter how strange life is Life is not always the party we expected to be but as long as we are here, …

ermmm homework dr atie... meh lah layan ehhh.. huhuuhuhuhuuh jwb cm soklan exam.. seb bek senang2.. hahahahahhahahaha 4 NAMES THAT FRIENDS CALL YOU: nora akak mama syg adeq norell 4 MOST IMPORTANT DATES IN YOU…

♥Full House♥

Full House akak ade season 2. wahh tak sabar betul r.. nie ade sinopsis dr season 1. so mai lah jengah n ingat smula citer nie... hehehhehehehehe jom2!!!!!!!!!!!!!!! Para pelakon: Song Hae Gyo - Han Ji Eun Jung Ji Hoon - Lee Y…

8.30pm-24 March 2009 Ermmmm around 8.15pm aku dapat call from Abg Am(Staff Microtel). He tell me must be attend meeting at 9.00pm… Huhuhuhu kelam kabut me siap2 coz time tu me ngah msk. Ermmm dlm kepala nie isau gak pe ntah teti…

ermm dpt lagi keje menjawab TAG.. mcm jwb exam plak.. huhuuhuuh layan je lah coz my fren cik atie yg bg nie.. jom2 layannn zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... ***************************************************************************…

ermmm wahhhh mcm tak caye je dapat credit besday from sweet gal http://kentangenakarejar.blogspot.com/ thanks dear coz post bout me... terharu rasanya... huhuuhuhuuhuhhuhuuhuh... lihatlah blog adiq manis kiter nie yehh...

♥Award From My Sweet Gal♥

5 ppl to give this award? ♥Atie♥ ♥Nadia♥ ♥Zyda♥ ♥Zaa♥ ♥T-Qa♥

22 Mac jam 12.00 am, ermmmm genaplah umur aku 25 tahun… huhuuhuhuhuuh mcm xcaye je dah tua gak aku rupenye. Ermmmm pada mlm tu aku jejalan ngn family along aku kat area kajang. Mula2 they all temankan aku cari barang kat Tesco n …

Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun... Sayang (with Lyric) - More free videos are here SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG Yang tulus ikhlas Ingin sekali sekala dirinya dibalas Walau hanya dengan dakapan di angin lalu Yang selalu mem…

Sheila On 7 - Yang Terlewatkan (Full Song + Lirik) - Click here for this week’s top video clips Kemana kau s’lama ini Hingga kalian kunanti Kenapa baru sekarang Kita dipertemukan Sesal tak ‘kan ada arti Karna semu…

Hye kwn2... meh ler dengar lagu nie.. aku suke sgt... Betapa hancurnya hati aku bila insan di sisi aku ninggalin aku.. Siapakah aku, sedangkan aku di layan seolah sepasang kekasih... huhuhuhuhu... Pape pon enjoy wif d song... Mua…

Smlm first time aku join meeting kat opis baru nie.. Meeting for team Malaysia Aeronautical Information System (MAAIS). Start meeting 6.30pm coz tggu staff come to office. Dalam meeting tu aku bkn taw pasal server or kompenan IT.…

1.Nama penuh anda? ♥NORA BINTI NASRAN♥ 2.Nama samaran yang dipanggil oleh kedua ibu bape anda? ♥Nora jerr coz tu je name aku.. ekekekek, lafaz nikah pon tak somput♥ 3.Tarikh lahir anda? ♥22 March 1984♥ haaaa dh dokek nie co…

♥Tag 4 me♥

the rules for the award: Add the logo of the award to your blog Add a link to the person who awarded it to you Nominate at least 7 other blogs Add links to those blogs on your blogLeave a message for your nominees on their …

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? ♥ Fall In Love♥ ~ kenapa? sebab aku jatuh cinta.. hehehhehehhe... True story In My Life~ kisah2 aku dalam bercinta n kehidupan aku.. kira mcm dairy lah, cume k…

Utk pengetahuan kamu, sehingga kini hati aku tak di miliki... Aku menolak diri kamu dulu bkn di sbb kn x-bf aku... tidak sme skali.. tapi aku tak mampu mencintaimu sepenuh hati kerna aku tak mampu mengubati luka di hati nie lagi.…

HEY!!! didn't need you anyway i'm getting BETTER everyday!!! this is life....... "LIFE AFTER YOU"

♥Award FroM Nadia♥

Hallooooooo... Semekom.... Erm thanks 4 Nadia http://nadiadania.blogspot.com/ coz dia bg Award nie kat me... i really appreciate n thank u so much..... The rules: * Place the award logo on your blog. * Nominate 10 other blogs …

Hari nie aku dh 2 hr keje kat opis baru... ermmm alhamdulillah soronot gak... budak2 dia pon sempoi jer.. company besa n opis pon besa... smlm pon tak de keje sgt, juz kne prepare cheque n payment voucher... so far alhamdulillah …

Jadilah ibu bapa yg berakal...( Abah bagi balik tangan ita... Sedihnya !) Sepasang suami isteri - seperti pasangan lain di kota-kota besar mninggalkan anak-anak diasuh pembantu rumah semasa keluar bekerja. Anak tunggal pasa…

07/03/2009 Pada tarikh ini aku dan akak ipar serta 2 org anaknye akan pulang ke kampung. Kami menaiki bus jam 12.30 tgh. setengah jam bus lewat gara rusuhan. Aku duduk berasingan dgn akak ipar jauh ke blkg sikit iaitu 2 tempat d…

Hari nie aku last day kat A&I Network.. aku start bekhidmat kat company nie pada 06/08/2007. so dah setahun lebey aku kat sini.. aku keje sbg Secretary Cum Account.. kerja-kerja merangkumi:- -admin: filling, -account: salary,…

♥Atie bagi Homework♥

Cik atie bg aku homework plak.. cm kne wt keje skolah jer.. huhuhuhuhuhu thanks ye atie nie haaaa br siap.. so mari-mari kita lihat sapa yang kenaaaaa!!!!!! 1. Anda rasa anda hot? huhuhuhuhuhu takkan nak ngaku HOT kot.. malu r…

♥Card 4 Me♥

Thanks sgt2 yunk (Nadia) coz bg card yg kiut nie kat org... Org hargai sgt pemberian nie but i'm sori org tak de pe2 nak bg kat yunk juz i want u 2 noe i really love dis friendship n org suke kwn ngn nadia.. hehehehhehehe...…

♥Award 4 Me♥

Thanks for Nadia (http://nadiadania.blogspot.com/) my Frenz Coz Give me dis award... Sori Sgt yunk coz org lambat post dis Award... Pape pon tekiu so much n u r my lovely frenz.... Nie first time dapat award n nora hargai sgt...…