♥Hari Yg Busan+Cibuk+Ngantok♥

wahhhhhh semalam dh petang banyak le pulak kojer yg mai... ermmm tu haaaa bertimbun Payment Voucher tak tersusun.. dh ler kne cek n susun ikot NO.Cheque..
Giloron cm nehhh.. tu lah dia dapat plak bos finance lelaki haaaaaa bersepah le gamoknyer...
seb bek aku nie rajin.. khakhakhakhakhakhakha:)).. Tapi sambil2 tuh dok chatting ngn view blog2 yg aku minat.. hehehhehehhehehh duk lam bilik sndiri tak per sape nk kisah kn.. huhuhuhuhuhuhu...haaaaa time BERBUENO sekejap... nyumnyumnyum sodapnyer coklat nie... sempat den snap gambo... giloron betol.. heheheehhehehehhe... pape pon keje aku kat lam bilik chatting n buat keje n mesti kne ade smthg yg boleh jadi kudapan.. huhuhuhuhu syok mcm tuh sambil dok bersila atas kusi.. hikssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


Haaaa nie plak br je lek umah kak lin(Officemate), baru je sampai lewat gak r coz pas keje trus melepak kat Restaurant Utara kat KJ. ermmm bg isi tangki dulu sbb lunch tak mkn. huhuhuhuhuhuh... pas tu balik n rehat2, nie ngah bersantai lah nie sambil tgk citer MATAHARI.. layan ke jer lah sementara hilangkan lelah.. hahhahahahahha..

Moh2 mandi dh nak maghrib... dadadaddadadada dididiididi duduududud muaxxxxxxxxxxxxxxxxxx

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿