Showing posts from March, 2010Show all

xmo r private kan.. ape aku kesah ape aku nk takot erk... aku syg blog nie kwn2 yg ad dlm nie sape2 yg nk wt onar lantak korang lah

✿Private My Blog✿

kwn 2 sume.. saya mintak maaf atas segala kesulitan sy terpaksa private kan blog sy semata2 mengelakkan pencerobohan berlaku buat kali ntah ke berapa.. sy menci menci menci menci sgt2.. sy bukan ggu org pon... story dlm tu…

✿Madah from My Honeybee✿

✿Honeybee✿ Kini aku membuai h ayun an resah Gelora Badai Cinta Menolak AKu Jatuh Aku ba ngkitkan tubu h untuk seiring megah De mim u yang in gin ku sentuh (khas buat sayang) ✿Me✿ Ku Rela disentuh dengan Bisikan Cintamu Ya…

✿Jom Tangani STRESS... Amalkan 10B✿

Sharing is Caring Amalkan Tips Mudah Tangani STress serta-merta.. Amalkan 10B 1 . B ertenang boleh menguruskan stress dengan henikan kitaran stress peringkat permulaan 2 . B ernafas secara dalam melalui abdomen a…

✿Someone creted for me✿

Entry kali nie saja nak bg taw kat korang.. hahahha kepoyohan aku dah terserlah.. mi ahaha hhaah Mcm nie tetibe k wn blog ger de create story n edit photo bout me & his fren.. so aku se xsalah nk bg korang tgk hasilnye.…

Bahagia Sang Pelangi(◕‿◕✿)

Berkali-kali ku meniti titian itu Berkali-kali juga ku rebah tersungkur Kelopak-kelopak yang dulunya mekar Akhirnya berguguran ke lantai bumi Ku toleh kiri Ku toleh kanan Ge…

✿Ucapan Di Hari Lahir Ku✿

Andai kudapat Capai kerdipan bintang Ingin skali ku hadiahkan Sempena Hari Lahirmu Tapi aku insan Senteng Hanya cinta aku buatmu Menjadi restu (Titipan khas buat sayang) msg nie My B bagi on date my besday... …

s alam.. dh lme aku tak wat story tntg aku.. ntahlah kdg2 nak meluah tapi aku jadi takut takut seolah mengadu domba erm erm erm fikiran nie kusut sgt2.. tapi a ku tetap senyum.. aku menangis tapi aku bley ketawa itulah a…

Sang Mentari

Tatkala memori ku putar kembali Saat aku jatuh tersungkur Aku umpama penyair sepi yang mengutip cebisan cinta menjadi bait-bait puisi Aku meratapi sendiri kerana waktu itu aku menyedari ada cebisan-cebisan ya…

✿TAG~datang kembali✿

wahhhhh daah lme sgt2 xkne TAG.. kali ni TAG muncul kmbali.. Btw thanks sgt2 pd my new fren blogger http://apizalong88.blogspot.com / sbb letak sayep dlm senarai Top Blogger.. Muacssssss Nah kwn2 ambil TAG nie dari sayep...…

✿Cinta Dari-Mu✿

Ya Allah Ya Tuhanku, Andai benar cinta itu untukku, jauhkan aku dari cinta nafsu cinta yang menghanyutkan aku lalu melemaskan aku dalam lautan dosa Ya Rahim, Jika benar dia milikku, Kau dekatkanlah hatinya den…

✿MATA✿

Menyingkap kisah dunia Menghurai noda dan dusta Menyimpul benci dan setia Telus terlukis dikanta Kita manusia... Punya perasaan walau permainan Menangislah apabila harus menangis Kerana air mata milik semua Kerana kita tak mamp…

✿Kisah pada Hari Jumaat✿

Agagagagaga... Lalalalalal.. Hohohohoh.. Adehhhh n3 kali nie suke2 saje2.. sebab aku bosan sgt2... dtg kje mcm xkje sebab sekolah kan cuti.. hehehhehhe.. so aku pon enjoy ler... Petang nie aku mau ke seremban ke P…

✿I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair✿ Date: 17th April 2010 Time: 10am till 5pm Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. (✿ ♥‿♥) lalalalalalala.... moh.. moh.. moh... ramai2 meme…

(╥_╥) mENaNgiS LaGi

Dalam sujud terakhir solat Diri menangis lagi Tatkala dugan terus melanda diri Menaangis terasa berat terima dugaan Namun diri akui lumrah kehidupan Arah kejayaan dan kebahagiaan Menangis lagi Jiwa halus makin dirasakan …

✿ i am only me ✿

i am only me Thats is all that i can be No more, No Less, Don't Seconde Guess I Love I Laught I Live & I cry I Have Wished at times That i could Die Somedays i'm funny Others i'm not Sometimes i'm Overdrive …

(✖╭╮✖)Sebenarnya Aku Ini Kenapa Ya???

Sebenarnya aku ini mengapa ya? Sering sangat berubah laku dengan tidak menentu .:Kadang ketawa penuh berlagu hingga melebihi jangkauan batasan kelucuan .:Dan tiba-tiba sahaja berarak mendung di wajah kelabu .:Menjadi dir…

✿Nurani Lelaki ~ Terbenaam Mata Suami✿

Kerja seorang suami itu bermula dari terbit matahari hingga terbenam matahari Kerja seorang isteri pula bermula dari terbit matahari hingga terbenam mata suami.. Ini nasihat orang2 tua dahulu apabila menyerahkan anak pere…

✿rOJaK a.k.a LiFe aKU✿

PART 1 ermmmm entry kali nie mmg rojak... mcm2 nk citer tp pasti korang busan dengan luahan hati aku.. Weekend br2 nie tanpa plan aku g Taman Negara teman member aku chili.. Seronok ga k walaupun aku penat... Aku rindu kat M…

✿Apa Itu Perkahwinan✿

O rang Islam perlu meletakkan tujuan perkahwinan untuk mencari keredhaan ALLAH. Naluri untuk berteman dan keinginan kepada anak-anak adalah kehendak semulajadi yang telah diletakkan oleh ALLAH dalam diri setiap manusia yang…

T Pendekatan berbeza lelaki, wanita tegur pasangan T egur salah tak tegur pun salah. Begitulah dilema tatkala berdepan situasi yang mungkin yang boleh memberi kesan d…