Showing posts from May, 2010Show all
✿Award~from Aiin✿

hohohohohohooh gilew kentang dpt AWARD lg... ehehhehehehhe so nora dpt award nie dr my tayunk AIIN haaaaa nie award yg comel colorful lagik... chantek kan.... sukenyerrr ^__~ ermmm kne TAG 8 org sape erk??? hmmmmmm..... calo…

Nothing 2 say!!!!!! But windu wit my blog.. Windu wit u all gengblogger Kebizian melanda diri.. Sibuk ngn kursus Kerja yg bertimbun… But satu2 kne settlekan… Nak berblogging + blogwalking pon seolah xb…

✿Fall in LovE✿

ouchhhhh!!!! hati ku bagai di palu2 di ketuk2.. arghhh indahnye terpana melihat dirinya senyumannya suaranya... siyes sy sudah jatuh hati tergolek2 hati sy pada dia... tak tergambar betapa sy amat meminatinya... kali ter…

✿AKU . MUNCUNG & GEDIK✿

oke alkisahnye begini... AKU. MUNCUNG & GEDIK sebenarnye satu kontest.. aku diberitahu ade kontest nie dr cik mek molek miss yani... miss yani nie baru je jengah my BLOG trus tgglkan jejak sbg follower aku dan bg konte…

✿@ward @gain✿

wahhhhhhh dapat AWARD lagi... actually aku lupa sape yang bg AWARD nie yg aku pasti ade beberapa org.. yg aku ingat sorang je... ishhhh truk sungguh perangai & ingatan aku.. kwn2 yg dh bg award nie tp aku lupa sori2 sgt2 …

✿WhEn I ReMeMBeR✿

When i'm younger just laught i'm so happy but i can do other now i can fly without wing that everybody now there are somebody behind my body she is an angel not like me, i just little evil with sweety smile i&…

✿Jiwang Lah Ko Nie✿

hoh =.= gile vavas lah ko memang JIWANG pe kes jiwang2 sedey2 nanes2... pe dapat??? xmalu loh ko nie... opssssss!!!!!! merepek plak.. cm nie nk share kt korang bout JIWANG ape korang faham ngn JIWANG? jiwang tu …

dimulakan dengan BISMILLAH disudahi dengan ALHAMDULILLAH okeh habis.... tutup buku... jom kita g tido... hahahahahahhahahahha...!!!! sengal sudah aku nie... ermmmm alkisah nie aku nk citer bout my BLOG... wah tibe2 je nk …

Pertemuan ini Pertemuan Terakhir Dari Dua Insan Yang Sedang Berkasih Kerna Esok Hari Kita Tidak Lagi Digelarkan Pasangan Bercinta Sudah ku Menduga Kau Akan Berubah Cuma Tunggu Masa Untuk Kau Meluah Tapi Hari ini Terbuk…

✿✿CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN✿✿

Hohohoho TAG datang lagi!!!!! hehhehehehhe acctually nora dpt TAG nie from my nu fren iaitu si gadis cumil KECHIK gelarannya... sila lah click link dia meti dpt tgk senyuman yg menawan ^__^ "CONTEST SENYUMAN PALING MEN…

✿Blog Award 2010 ✿ Mei✿

haaaaaa AWARD yg cumil nie sy dpt dr AIIN ABDULLAH my lovely tayunk.. Muacsss... suke sgt sbb pink colour... :: Actually nora dah dpt TAG nie & baru je buat.. mmg agak pening nak buat dengan mula huruf "N"...…

✿TAG ~Use 1st Ur Name✿

Tag by Tayunk Fyza yg cweet..hohohohooh.... blur seketika wen dpt TAG nie.. alahaiiiii susahnye lah nak mencari ape yg dikehendaki berdasarkan nama aku.. alahaiii pape pon i try d BEST.. bantuan dari Tayunk GoOgLe & yAhOo.. …

✿Hati yang Terluka✿

Tidak kupinta untuk dikasihi Tidak Kupinta untuk dicintai Kau hadir memberi seribu janji Kau membuka pintu hati Tidak Kusangka ia terjadi lagi Aku pasrah Aku redha Cinta oh Cinta, Aku kecundang sekian kalinya Hatiku kau s…

♥AKu Yang Tegar♥

CINTA yang AGUNG, adalah ketika kamu menitiskan air mata dan MASIH peduli terhadapnya, adalah ketika dia tidak mempedulikanmu dan kamu MASIH menunggunya dengan setia, adalah ketika dia mulai mencintai orang lain dan kamu MAS…

kau hadir bila tiba waktunya tidak diundang tidak jua dipinta walau ku lari namun kau tetap datang jua keranamu cinta tak mampu ku menahannya aku terus mencuba untuk lari dari cinta kerana perit terasa perit sengsara tanpa…

✿Bermanja✿

Kuikuikuikuikuikui... ketawe dulu... hahahhahahahahh hikssssss... sengal aku nie... hari nie sangat2 xselesa.. almaklum r 1st day... hurmmmmm tapi mood ok jer... senyum je loh.. epy2.. cumil plak hari nie (2 3 org cikgu ha…