Showing posts from July, 2010Show all
Present from Someone Special

A ssalamualaikum... S alam 1 Malaysia... Hop e u ols sihat hendaknya... Rindu mahu update... Rindu mahu BW lme2 mcm dulu... tapi makin sukar utk tumpu pd par t time blogger apatah lg nk gelar full time blogger... lom laya…

|||Langsai Hutang|||

Assalamualaikum salam sejahtera kwn2 semua... wallahhweiiii lme sehhh xupdate blog nie... kebizian melanda diri.. maaflah ye kwn2... n3 nie juz nak langsaikan hutang dr ultraman88 .. hehehehhe sori ye sbb nye br nie ambil aw…

Sayang sayang sayang u ols... muahahhahah opsssss jgn kata aku gediks mmg aku ngah mental skunk nie.. mental sebab my lif is sucks.. oyehhhh.. hati aku ngah mslh skunk ni... tension sgt2 aku rasa.. sedih pilu hati nie... A…

✿Intai | Mengintai | Di intai✿

M alam yang mengintai sepi Sepi kan mengintai rindu Rindu mengintai siapa?? Dan siapa pula yang mengintai aku? Siapa?... K esendirianku mengintai peluang Peluang yang mengntai syukur Kesyukuran ini terus mengintai keinsafan Pada…

||Buffered Earnings||

H ohohohoh... sinchan dtg nie... H ye kwn2 sume... hari nie sabtu yg membosankan.. tiap kali tiba hujung minggu mmg sgt bosan... mlm td aku tak dpt lelapkan mata krn apa aku pun tak tahu.. walhal badan nie sgt letih. Jam dah men…

||Girl waiting for the perfect man...||

slm cuyunksss sori sgt sebab dah lme tak on9 dan kurang BW tapi aku sedaya uapaya clearkan shoutmix bls kunjugan kat korang.. syg korang mampat2 ketat2... hari nie tetibe nak citer nak share ngn korang.. maklom lah sejak akhir2…

✿Dunia Pengembaraan✿

s alam hari sabtu ols my peep... bla tiba hari sabtu meti aku busan, sebabnya aku tak taw nak wat pe.. blurrrrr jadinya. patotnya time nie aku otw ke cherating coz de family day SMKP7.. malangnya aku tak pat join... sob sob sob..…

INDAHKAH MALAM PERTAMA KITA

Salam uols... Malam ini malam Jumaat..   waaaa apa ada pada malam jumaat??? Suara nakal mahupun pemikiran nakal mula terjah... Cewahhhh gituhhh... M uahhhhh   gilakssss ahhhh bagi nora yang tiada paasangan nak persoalkan ten…

Salam ols my peep.. waaaa rndulah.. tapi pada siapa??? heeeee... sengal sket time nie.. ok juz nak g taw lately aku agak bz.. kat skolah da tak on9 sangat so mse utk aku BW sgt2 lah terhad.. bila badan penat waktu mlm BW hy se…

✿Jangan Menangis Sayang✿

Big Girls Don't Cry La da da da The smell of your skin lingers on me now You're probably on your flight back to your home town I need some shelter of my own protection baby To be with myself in center Clarity, peace, …

Bad of Journey T_T

salam ols... mlm nie aku ngah sedey sgt2... dah tak tertahan air mata nie. pecah gak benteng & empangan.. sabtu ke KL.. rasa itu dah mati.. aku tak mampu membuka pintu hati.. KENAPA?? aku tak mampu nak jawab yang pasti …

| Pengakuan Berani Seorang Isteri |

PADA satu malam, ada pasangan yg agak berumur sedang makan malam dengan romantiknya bagi menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yg ke 50 tahun. Suaminya, seorang Tan Sri dan bekas ahli politik mula bercerita tentang nostalg…

✿She's Gone T_T✿

Hi ols... nak ajak u ols layan lagu lewat malam nie... terimbau kenangan plak.. pape pon lagu nie mmg sgt2 BEST.. jom dengar sentap menyentap!!! She's Gone - Steel Heart She's gone, Out of my life. I was wrong, I&#…