Rindu itu bukan rinduku

Saturday, November 13, 2010

d

imulakan dengan SALAM.

h

aaa berakhir sudah CHINTA dan isnin nie muncul pula SERIBU KALI CINTA.. So dah tamat riwayat Chinta & Cinta Chanduri… sape2 yg tertinggal menonton episode akhir boleh lah jengah2 kat TONTON…

i

tu berkenaan drama… sandiwara dunia penuh kepuraan.. Sama juga dgn reality.. brapa ramai yg bertopengkan manusia hakikatnya berhatikan DRAKULA.. aiyakk pe lak drakula nyee berhatikan syaitan…

k

ali nie nora nk bermadah sket untuk tatapan KAKASI hati nora yg sentiasa sudi melawat nora… masa nora mengemas bilik pagi td ada jumpa kotak yg agak usang.. Haishhh actually tak nak dah buka kotak tu.. tp ape yg di rasa dan tgn nie gedik2 nk buka.. buka punya buka selongkar punya selongkar haa fadan muka air mata keluar…

a

ctually kotak tu penah nora nk buang sbb terlalu byk memori yg di simpan dlm tu.. But till now nora msh simpan… Nora suka dgn madah yg pernah nora beri suatu tika dlu pd someone yg pernah nk pikat ht nie… lme dh madah tu tersimpan je…



s

o if korang sudi bce korang bce lah k.. If tak sudi korang singgah pon dh kira syukur sgt… Fahamilah isi hati nora nie "_______",




Aku terperangkap dalam kerinduan seorang lelaki
Yang sering mendambakan sebuah pertemuan

Katanya…
Dia kasih
Dia rindu
Dia cinta

Katanya jua…
Dia resah
Sekiranya diriku jauh di mata
Seminit jua sudah cukup
bagi mengubati rindu di dada
Namun betahkah aku untuk mengatakan
Hingga kini aku keliru
Kerana diriku tiada rasa rindu
Apatah lagi rasa cinta

Mungkin…
Rindu itu adalah rindunya
Sedangkan aku masih merangkak
Mencari erti sebuah kerinduan
Dan kesucian cinta yg sejati…


s

ehingga sekarang nora masih keliru... fobia sgt.. & that guys tu dah khwin pun.. heheheheheh...

You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. Hmm pasal kisah Chinta kecoh orang rumah mana taknya terlepas siri akhir kena melahirkan bayi comel lelaki tak dapat hendak menonton siri akhir

    ReplyDelete
  2. salam... jemput ambil hadiah ye

    http://www.wanda2u.com/2010/11/hadiah-link-banner-yang-kelima.html

    ReplyDelete
  3. akubiomed:
    uikssss ye ke.. hehehehhehe.. xpe TONTON ade...

    ReplyDelete
  4. yunk nora.....jangan sedih2 tau..take care...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿