BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Thursday, December 09, 2010

Salam ols blogger...
Salam Tahun Baru... Hope tahun baru korang penuh dengan azam baru semua baru lah.. mean lebih baik dr yg sebelumnya.. InsyaAllah kan..

So sempena Tahun Baru (Maal Hijrah) nie nora join segmen...
Ok jom ramai2 dok pakat join segmen Bro Ben.. Bro Ben nie mmg otai simple je blog dia tapi mmg puas lepak sana.. mcm2 ada.. Haaa kalo xpercaya silalah click banner di bawah..




Serius Bro Ben nie tak demand punya orang.. Tgklah segmen yang di anjurkan simple tak payah nk letak banner kat sidebar dah cukup cantik ada kat entri je.. mmg syg ketat kat Bro Ben.. Opsss!!!

Syarat2 segmen nie:

Korang letak je URL entri kat sini

Korang pastikan yang blog korang nie aktif

Lama seh tempoh segmen nie.. 3 - 4 bulan dari sekarang.

Sebarang maklumat or info leh jengah kat sini Ben Ashaari

You Might Also Like

12 ♥sweetcream♥

  1. Atok dah pasang target nak berdiri samo tinggi ngan blog Ben Ashari



    *larikkkkk!

    ReplyDelete
  2. atok:
    uiksssss bagus2 semangot yg ado harus di kekal kan.. ehhehe

    ReplyDelete
  3. tapi......macam langit ngan bumi atok raso bezo eh tu...

    ReplyDelete
  4. Atok:
    xpe lah atk atleast de psg niat mcm tu.. hehehhe... mgkn berdiri sme tggi dr segi lain ke.. mne taw kan.. kikikik

    ReplyDelete
  5. Darkbatman
    uiksss mcm tak caye bro nie dtg komen.. wish luck lak tu... btw thanks sgt2 sbb sudi dtg..

    ReplyDelete
  6. Cik Su:
    uiksss ye ke.. heheh sme2 lah ye..

    ReplyDelete
  7. Cik Gallus2:
    uiksss ye ke...
    best kan...
    hehehehhe

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿