Showing posts from 2011Show all
Menangis Tak Berlagu

Uwaaa Uwaa Uwaaa memang tak tahan sedu dah nie.. menangis darah skali pun cam tu gak lah resultnye.. "Tak boleh pergi.. Muktamad!!!!" itulah ayat en.somi bile nora mrayu supaya izinkan pergi Hat Yai.. apa tak…

Lulus!!!

Salam rindu kat u ols yang xjemu-jemu singgah blog pink nie.. Terlebih dulu nora nak minta maaf sebab menyepi hampir sekian lama jugaklah. Kalo prasan nora dah kurang berblogwalking.. Kenapa? Haaa kalo korang nak taw salah sat…

Click-Click & Berbatik

Salam Jumaat Sayang!!! Ok xde ape nak update sangat cuma nak share sikit je dgn u ols yang xjemu2 datang ke blog nora nie. Ok semalam hari khamis di mana semua kakitangan kerajaan wajib memakai baju batik.. Semalam jugak …

Wordless Wednesday

haaaa cer try tengok ole2 nie menarik tapi namanya mcm pelik pulak kan... Apakah itu Tuyul? Merupakan sejenis ole2 aiskrim macam-macam perisa buah-buahan yang asli.. yummyyyy!! p/s: gambar ehsan dari rakan di Microtl System Sdn…

Syukur Alhamdulillah

Salam sayang... Nora xde ape sgt nak share dalam entry kali nie.. Cuma nora nk kongsi rasa gembira dengan penuh kesyukuran dengan kurniaan dan rezeki yang Allah be ri.. 1st sekali syukur sangat sebab rezeki yang Allah…

Wordless Wednesday

Saranan kepada mereke yang sering kena sembelit...

Wordless Wednesday

p/s:haaa ape kes m.e.r.a.n.g.s.a.n.g gituuu... gambar dr my fren bru balik dr Indonesia... TQ staff Microtel System (M) sdn.bhd

B.E.R.T.U.K.A.R

Yaaaaa bedabeduuuuuuuu.... A khirnya semua bertukar dalam hidup nora.. Dalam bulan September mcm2 hal berlaku dan byk perkara yang nora lalui.. Proses yang nora lalui bukan mudah untuk nora harungi. Terlalu banyak ujian rintan…

Selamat Hari Raya dan Walimatul Urus

wahhh awal gak erk nora post entry berkenaan raya.. Pape pun sementara ade kelapangan nie nora buatlah nanti2 dh bz... Persiapan raya tahun nie rs mcm xde persiapan sbbnya bz ngn persiapan utk weeding.. Setakat kuih muih tu…

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa

Salam sambutan Ramadhan dan Selamat Berpuasa kepada bloggerian yang terchenta... Dengan itu tinggal esok dan lusa utk kita menjamu selera seperti biasa sebelum kita menahan lapar dan dahaga juga tak lupa menahan nafsu... …

Kisah Hati

Dah malam2 nie tetiba mood aku spoil.. Mood aku berterabur.. Macam aku rasa.. Sedih Marah Sakit Hati... Tapi tentang apa.. Hurmm aku sendiri tak tau.. Hakikatnya itu yang aku rasa saat ini tika ini.. Nak menangis pun ada.. …

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

Salam sayang salam rindu buat blogger sekalian.. (mcm formal plak) Ok kembali pd title hr nie berkenaan giveaway.. wahhh actually dah lme sgt2 nora xjoin GA mcm nie.. maaflah pd sesiapa yg pernah TAG utk GA nora xpenuhi.. bkn…

Dewa Cintaku

yang nie novel dan nora ambil pict dr mr.google yang nie pula drama yang sedang ditayangkan di TV3 Haaaa kali nie nora nak cita sket berkenaan novel Dewa Cintaku dan skrg dh jadi drama kat Akasia TV3.. Nora start baca…

Salam sayang... Sebelum melelapkan mata yang keletihan yang penuh kesakitan, nora gagahkan jugak mencuri masa untuk buat entry nie... Dalam situasi yang berlaku sekarang nie nora tak mampu nk berkata apa-apa, nak luah apa sek…

Kesengalan Interview

Salam sayang semua!!!!! Berbicara mengenai tajuk entry kali nie mengenai Kesengalan dan Interview... Ok 1st skali nora nk citer mengenai interview... Nora dpt surat panggilan interview pada 20 mei 2011.. kebetulan mse tu b…

Teristimewa

S alam 1 M alaysia S ebenarnya dah lame nora nak update tetapi memandangkan dengan keadaan internet tidak berapa bagus mood untuk meralisasikannya pun jadi terbantut. That why sekarang kurang nora BW 1 2 hari belum tentu namp…

Inikah Caranya?

D iet tidak diet tidak.. A rghhhhh tekanan juga dibuatnya memandangkan berat badan makin meningkat... T api orang kata aku xgemuks ok je.. ishh korang nie rabun ke.. berat badan aku dah cecah 58kg OK dan aku rasa ia sang…