Pulau Pangkor & Teluk Batik

Saturday, March 26, 2011


Assalamualaikum
Salam 1 Malaysia buat teman-teman blogger...

Macam biasa bila nora update blog mesti tak lain tak bukan bout my life..
So entry kali nie nak cita sikit ngn korang..
Last week 18 Mac 2011 hingga 20 Mac 2011 nora dan family p hantar my cousin weeding kat pihak lelaki di Pulau Pangkor.. Konvoi 9 buah kete dari Tangkak, Johor. Memang syokkk bile ramai2 mcm nie.. yang tak syoknye ade yg tercicir.. haishhh FENAT banget..

Cousin nora dpt org pulau so alang2 dpt p pulau pangkor nora & family & 2 family adik bradik abah plan pas kenduri p pulak ke Teluk Batik.. waaa mmg syok tapi time ni plak nora budget ciput.. muahahahha so nk kepuasan sgt tu xdelah juz dpt relax wif our family pon ok jugak maaa.. still enjoy & epy..

Pulau Pangkor nie jugak sejarah nora zaman muda2 dulu.. Opsssss bukan nk ingt kembali tapi automatik ia dtg menerjah.. Pape pon no feeling sudah.. MUahahha..

so mcm biaselah ade sikit picture yg nora amik.. maklumlah 1st time gune Camera Nikon D3100 hadiah di hari pertunangan hari tu..
jeng jeng jeng jeng!!!!










mandi manda di Teluk Batik


p/s: boleh je click pict2 yg ada nie utk tgk pict2 yg lain...

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. nice blog sweety!!i followed ur link pls follow me in return tnx..xchanges links also?

    ReplyDelete
  2. mula2 td ingatkan kamoo yg jadi pengantin.hu3

    ReplyDelete
  3. Aitan
    thank u so much dear...
    ok gal i'll follow u back..

    ReplyDelete
  4. aleen
    hehehehehe...
    my turn lambat lg.....
    btw thanks 4 ur comment ya *_^

    ReplyDelete
  5. wah best lah nowra dapat pegi pulau pangkor.... lepas ni phtogrape profesional lah

    ReplyDelete
  6. wanzi:
    hhehhehehe mmg best sgt2...
    ermmm alaaaa lom mse lg r.. still ngah blaja2 nie..

    ReplyDelete
  7. meh follow you tanpa malu...hik,hik...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. ch:
    thanks ya darl..
    slm perkenalan di sambut.. ngeh ngeh ^_~

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿