e.n.j.o.y.e.d

Wednesday, April 13, 2011

salam kembali salam kerinduan..

sebelum tu nora nak minta maaf pada teman2 blogger sebab dh beberapa hari & tidak kerap utk nora berblogging.. kira mcm ni la keadaan nora slalu .. Bukan lah kata terlalu busy sampai xde waktu.. Busy xdinafikan + plak dengan keadaan kondisi bdn yg xstabil mcm mna tu ya? heheheh means nora xbrape sihat.. Apatah lagi dengan ketandusan idea.. rasa mau jeee menjeritt je... Mood usah citalah mmg berterabur habis.. Tapi dlm keadaan bdn xchantik (xsihat) skali pun nora tetap enjoy wif my sibling & my Fiancee..

O
k look picture2 nie utk sajian mata korang walopun xmenarik.. hahahahaha layan je la zasssss



haaa nie 2 org budak comel lote
yg salu nora rindukan


tgk tu si abg nk jugak menyelit
[sibukk jee ^_~]


haa nie aku mse kt PD last weekend
Muahhhh
to my soul
hehehe


I Love U so much b..
lagi beberapa bulan je
kite akn bersatu..





You Might Also Like

12 ♥sweetcream♥

  1. amboi...pndainye si kecik yg kanan tu pose.hihi http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ifa:
    hehehhehe taw xpe ifa, si kecik tu mmg pandai kalo kte nk bergambar je dia dlu yg pose..

    ReplyDelete
  3. so sweet yunk...u n ur b...hope bahagia selalu..muahhhhhhhhhhh miss u so muchies!!!!

    ReplyDelete
  4. hahaha x payah laa on9 sgt =p
    come tole blog hahaha =P

    ReplyDelete
  5. jue:
    heheh thank u so much yunk.. pray for me k..
    mish u too lop u muacsss..

    ReplyDelete
  6. Far:
    hehehhehe xde la nk gilew2 on9 mcm dlu.. keadaan kerja skrg xmcm dlu lah.. hehehhee
    btw thanks yaaa..

    ReplyDelete
  7. amboi nowra syok nye dia enjoy2 hihi..
    jeles2 ni aaaaa......ngee ^^

    ReplyDelete
  8. gaya dah macam seorang model lak....

    ReplyDelete
  9. pandai budak dua orang tu posing.hehe

    ReplyDelete
  10. hello..good afternoon..happy blogging time and enjoy it

    ReplyDelete
  11. shidah:
    heheheheh mmg manyak syiok.. huhuhu alaaa namolah jeles2 shidah pn bley ape nk enjoy.

    wanzi:
    heheheh byk lg koleksi ikotkan nk je lg bergedik depan lens.. tp photographer xpandai pulok.. hehehe

    ReplyDelete
  12. cik belog:
    haaa taw xpe mmg depan lens ade je benda dua org tu nk buat.. like mak ngah like ank buah.. miahahah
    btw thanks ya.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿