Showing posts from November, 2011Show all
Lulus!!!

Salam rindu kat u ols yang xjemu-jemu singgah blog pink nie.. Terlebih dulu nora nak minta maaf sebab menyepi hampir sekian lama jugaklah. Kalo prasan nora dah kurang berblogwalking.. Kenapa? Haaa kalo korang nak taw salah sat…

Click-Click & Berbatik

Salam Jumaat Sayang!!! Ok xde ape nak update sangat cuma nak share sikit je dgn u ols yang xjemu2 datang ke blog nora nie. Ok semalam hari khamis di mana semua kakitangan kerajaan wajib memakai baju batik.. Semalam jugak …

Wordless Wednesday

haaaa cer try tengok ole2 nie menarik tapi namanya mcm pelik pulak kan... Apakah itu Tuyul? Merupakan sejenis ole2 aiskrim macam-macam perisa buah-buahan yang asli.. yummyyyy!! p/s: gambar ehsan dari rakan di Microtl System Sdn…