Mamex Gold untuk Zarra

Salam sayang semua...

Haaa sekarang zarra banyak ragamnya.
Mula nak mengiring, dah pandai main tangan sendiri pulak tu apatah lagi nak ajak org berceloteh dengan dia je. Hurmmm mula2 nora rasa penat jugak apataknye asal zarra nak tdo je mulalah ragam dia sebab zarra susah nak tdo puas kne hayun dlu kne dukung dlu dia dah penat bru lelap. If nak bwk g jalan2 seksa sebab zarra mudah rimas. Tak taulah kenapa ragam dia dh nak 3 bulan nie mcm tu. Sometime mood zarra ok sgt baik molek je, time ragam dia dtg mau dia mengamuk. Hurmmm sabar je lah kan..



Semalam hubby boleh plak tukar susu untuk zarra. Hubby beli Susu Mamex Gold Step 1 untuk zarra. Hubby kata bialah mahal sikit asalkan zarra dpt makanan yang berkhasiat & terbaik utk dia. Nora follow je huhuhu sebab bab beli susu anak mmg hubby yang handle. Yang nora tau mamex gold adalah salah satu susu yang memang jauh lebih bagus dari susu-susu lain di pasaran... susu Mamex Gold punya Immunofortis, atau Immununoforce, yang tiada dalam susu jenama lain. Mamex Gold punya formula tersendiri iaitu ada 90% GOS dan 10% lcFOS. GOS dan LcFOS ni, seperti sumber makanan kepada bakteria baik (prebiotic). Dengan prebiotic ini, ia akan membantu sistem imuniti badan anak-anak kita agar lebih kuat, tidak mudah kena jangkitan penyakit, kerana imuniti dalam badan mereka dipertingkatkan melalui khasiat susu yang kita beri kepada anak-anak.

Nak tahu lebih lanjut boleh layari di sini dumex

hope ini yang terbaik utk zarra coz umi & baba sayang zarra sgt2.


mula2 tdo molek je lama2 mengiring sendiri

@ Fullhouse Sunway Piramid

Mula2 sampai zarra tdo




Link

{ 9 comments.. read them below or add one }

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 22 March, 2012 09:41
ell:
terima kasih ell.. like mother like son. hahahha
Cikgu Ma Cikgu Ma 27 March, 2012 16:09
salam kenal...

ermm, ibu muda ni...^_^
✿ pink velvet ✿ ✿ pink velvet ✿ 29 March, 2012 15:29
soooo chomel ... mamanyer pon chomel jugaq, hehe~
Hzndi Hzndi 01 April, 2012 01:00
Kunjungan pertama kali, salam kenal :)
shida'R shida'R 03 April, 2012 22:26
comellllnye dak kecik nih heheee..
Eein Azryn Eein Azryn 04 April, 2012 11:57
tolong sampaikan salam dekat si zara comey. hehe.

salam perkenalan buat mama zara. ^^
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 04 April, 2012 15:43
cikgu ma:
salam kenal di sambut.
terima kasih sudi dtg blog saya..


pink velvetL
hehehe terima kasih pink..


hzndi:
salam kenal di sambut. terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 04 April, 2012 15:45
shida'R:
hiksss comel dak kecik je ker?? umi dia xcomel ke.. hhuhuhuhu.. thanks shida..



Eein Azryn:
salam kenal dari mama zarra utk Eein.. zarra xtaw nk jwb ape dia taw senyum je.. :D

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿