My Sweet Little Baby

Haaa nie my baby Nur Izarra Qistina..
Now umur dia dh 2 bulan..
Macam-macam ragam zarra sekarang nie..
Letih juga nak melayan. But my mom slalu nasihatkan ada ank lg2 baby kne byk2 bersabar..
Zarra nie nora bagi susu formula. Niat di hati nak bg susu badan tapi xsampai 2 bulan ayor susu xda. xtawlah pasal apa. Then now nora dh bekerja so masalah juga & lastly ambil keputusan bagi susu formula sahaja.

Lawak juga mula2 nak pilih susu apa yang terbaik utk zarra, maklumlah dia xminum susu badan so kne pilih susu yang ok utk zarra. Byk juga zarra try susu formula yang ada kat kedai mujur zarra xmeragam or effect pape kat dia. Apa taknya Dugro, Snow, Lactigen, Anmum, Enfalac & Similac.. Smua try. Hahahahaha ada yg ok ada yg zarra xleh minum.

Lastly nora decide ngn hubby bg susu S-26 Gold coz sgt serasi & nampak badan zarra naik tambah2 tang pipi mcm kne botox.

Buat masa nie zarra tinggal dgn nora coz my mom stay with me slame 2 month kat Flora Damansara. Dan selepas nie zarra akan stay kat kampung. Nora worried nak hantar kat rumah pengasuh. Dah le zarra byk ragamnya. Tengoklah if dah 7 8 bulan nanti nora ambil smula ke. Huhuhu bagi ke nenek dia erk? O_o

Duk kat bandar metropolitan nie byk nk gune duit. Hayoooo gaji gomen dh lh ciput naik 13% je pape pun syukur jugaklah kan.

Haa nie lah my Nur Izarra Qistina.


zarra demam dan di masukkan ke hospital. (usia zarra 3 hari)


zarra genap 1 bulan


zarra dah mula isap puting
(konon2 pandai isap udahnye di buang smula)


zarra genap 2 bulan
Pipi merah sebab dapat kiss dari pengantin.

{ 21 comments.. read them below or add one }

SunnyFunny SunnyFunny 13 March, 2012 17:15
alahai . comelnya anak akak .
tahniah .
geram tengox pipi dia .
kalau saya kiss , mgkin lagi merah dari kiss pngntin tuu .
hahax . (gurau senda membawa bahagia)
:)
Jue Jue 14 March, 2012 08:43
yunk...cantik n omeiiii ur baby..bertuah u yunk..tak cre ok..muahhhhh untuk zara...omeiiii!!!!
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 14 March, 2012 09:57
SunnyFunny:
hehehehe.. sape2 kiss meti merah punye.. lg2 kamoo yg kiss..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 14 March, 2012 09:59
Halimatun Sa'adiah :
tembam tang pipi jer dear..

Jue:
heheh muahhhh utk zarra je ke? utk umi dia xde ke yunk? hehehehe.. thanks ye yunk.
Cheqna Cheqna 15 March, 2012 22:20
comel..semoga menjadi anak yg solehah.. :-)
Mrs Ariena Mrs Ariena 16 March, 2012 17:06
c0mel nyer zarra...hehehe..teringin juga..tp bl0m de rezeki lagi!
apek poyo apek poyo 16 March, 2012 21:38
ya allah...dah bersalin jiran den nih..sah la bersawang blog den..sampai tak tau
apo pun tahniah
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 19 March, 2012 16:21
cheqna:
hope so.. terima kasih ^^'



Mrs Ariena:
xpe slow2 & sabar. byk2 berdoa ye.. :D
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 19 March, 2012 16:22
apek poyo:
hehehehe... same like me lme dh tak hupdate apetah lg blogwalking. hehehehe.. thanks ye..


Fandi Adhitya:
terima kasih...
kimzaqi kimzaqi 20 March, 2012 17:20
wah,,lucu sangat nih zarra..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 21 March, 2012 13:47
kimzaqi:
hiksss lucu apenye? heheheh zarra byk ragam
el el 22 March, 2012 09:33
k.el baru tahu kamoo dah bersalin
ya Allah..dah besar pun anak
comel nama dia
tahniah eh...
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 22 March, 2012 09:42
el:
heheh sy pn dh lme xupdate kak. tu yg ramai xtaw.. terima kasih ye kak..
Nora Karim Nora Karim 23 March, 2012 18:19
comeinya budak ni... rasa nak gigit pipi dia...
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 27 March, 2012 16:01
Nora Karim:
terima kasih.. hehehe.. comei gak ank akk.
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 09 April, 2012 13:07
NurulHanif:
terima kasih nurul.. :D

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿