My Sweet Little Baby

Tuesday, March 13, 2012

Haaa nie my baby Nur Izarra Qistina..
Now umur dia dh 2 bulan..
Macam-macam ragam zarra sekarang nie..
Letih juga nak melayan. But my mom slalu nasihatkan ada ank lg2 baby kne byk2 bersabar..
Zarra nie nora bagi susu formula. Niat di hati nak bg susu badan tapi xsampai 2 bulan ayor susu xda. xtawlah pasal apa. Then now nora dh bekerja so masalah juga & lastly ambil keputusan bagi susu formula sahaja.

Lawak juga mula2 nak pilih susu apa yang terbaik utk zarra, maklumlah dia xminum susu badan so kne pilih susu yang ok utk zarra. Byk juga zarra try susu formula yang ada kat kedai mujur zarra xmeragam or effect pape kat dia. Apa taknya Dugro, Snow, Lactigen, Anmum, Enfalac & Similac.. Smua try. Hahahahaha ada yg ok ada yg zarra xleh minum.

Lastly nora decide ngn hubby bg susu S-26 Gold coz sgt serasi & nampak badan zarra naik tambah2 tang pipi mcm kne botox.

Buat masa nie zarra tinggal dgn nora coz my mom stay with me slame 2 month kat Flora Damansara. Dan selepas nie zarra akan stay kat kampung. Nora worried nak hantar kat rumah pengasuh. Dah le zarra byk ragamnya. Tengoklah if dah 7 8 bulan nanti nora ambil smula ke. Huhuhu bagi ke nenek dia erk? O_o

Duk kat bandar metropolitan nie byk nk gune duit. Hayoooo gaji gomen dh lh ciput naik 13% je pape pun syukur jugaklah kan.

Haa nie lah my Nur Izarra Qistina.


zarra demam dan di masukkan ke hospital. (usia zarra 3 hari)


zarra genap 1 bulan


zarra dah mula isap puting
(konon2 pandai isap udahnye di buang smula)


zarra genap 2 bulan
Pipi merah sebab dapat kiss dari pengantin.

You Might Also Like

21 ♥sweetcream♥

  1. alahai . comelnya anak akak .
    tahniah .
    geram tengox pipi dia .
    kalau saya kiss , mgkin lagi merah dari kiss pngntin tuu .
    hahax . (gurau senda membawa bahagia)
    :)

    ReplyDelete
  2. yunk...cantik n omeiiii ur baby..bertuah u yunk..tak cre ok..muahhhhh untuk zara...omeiiii!!!!

    ReplyDelete
  3. SunnyFunny:
    hehehehe.. sape2 kiss meti merah punye.. lg2 kamoo yg kiss..

    ReplyDelete
  4. Halimatun Sa'adiah :
    tembam tang pipi jer dear..

    Jue:
    heheh muahhhh utk zarra je ke? utk umi dia xde ke yunk? hehehehe.. thanks ye yunk.

    ReplyDelete
  5. comel..semoga menjadi anak yg solehah.. :-)

    ReplyDelete
  6. c0mel nyer zarra...hehehe..teringin juga..tp bl0m de rezeki lagi!

    ReplyDelete
  7. ya allah...dah bersalin jiran den nih..sah la bersawang blog den..sampai tak tau
    apo pun tahniah

    ReplyDelete
  8. cheqna:
    hope so.. terima kasih ^^'



    Mrs Ariena:
    xpe slow2 & sabar. byk2 berdoa ye.. :D

    ReplyDelete
  9. apek poyo:
    hehehehe... same like me lme dh tak hupdate apetah lg blogwalking. hehehehe.. thanks ye..


    Fandi Adhitya:
    terima kasih...

    ReplyDelete
  10. wah,,lucu sangat nih zarra..

    ReplyDelete
  11. kimzaqi:
    hiksss lucu apenye? heheheh zarra byk ragam

    ReplyDelete
  12. k.el baru tahu kamoo dah bersalin
    ya Allah..dah besar pun anak
    comel nama dia
    tahniah eh...

    ReplyDelete
  13. el:
    heheh sy pn dh lme xupdate kak. tu yg ramai xtaw.. terima kasih ye kak..

    ReplyDelete
  14. comeinya budak ni... rasa nak gigit pipi dia...

    ReplyDelete
  15. Nora Karim:
    terima kasih.. hehehe.. comei gak ank akk.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿