Alhamdulillah


Syukur alhamdulillah limpahan rezeki yang Allah beri.
Hari ni bersemangat mulakan kerja en suami pun begitu jugak walhal smlm nora punyalah merajuk ngn en.suami. hehehehehehe merajuk sayang suka tengok en.suami kelam kabut nak pujuk.

Ok 1st skali syukur sangat coz gaji baru pelarasan 13% akan msuk pada 25 April nie. Pagi2 lagi PPDWP call minta print slip gaji smua kakitangan & hantar kat unit perkhidmatan. Spoil jugak coz giler slow last time is out plak. pape pun usaha sampai dapat. ye lah mayb sebab dok ramai sangat nak print gaji baru kan kan kan. Alhamdulillah dapat gaji baru dapat tunggakan. Rezeki untuk zarra jugak coz en.suami bercadang nak buat cukur jambul & aqiqah utk zarra..




2nd perkara yang buat nora teruja sangat adalah penantian untuk zarra datang KL pada keesokan hari. Xsabar nak tunggu esok tggu may baby muchuk zarra.. Ayat en.suami plak "muchuk baba neh" haaaa manjang tu je lah yg disebutnye, yang jadi mangsa nora coz habis pipi nora dicubit2nye. hayooooo... Rindu sangat dah pada zarra. zarra akan stay sampai 29.04.2012.. Dalam beberapa hari tu teruja nak bawak zarra jalan2 nak habiskan masa bersama zarra. 27.04.2012 nie pun nora dah apply cuti. Alhamdulillah dah diluluskan pun..

{ 10 comments.. read them below or add one }

Jue Jue 23 April, 2012 12:58
wahhhh yunk..Allhamdulillah rezeki melimpah ruah...emmmm sabo yea..indu baby ek..hik3..:-)



*Bila nak banje nie yunk..ahaks!!
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 23 April, 2012 15:44
jue:
Alhamdulillah rezeki anak. hehehehhe. windu sgt2 kat zarra lah.. xsbr nk tggu esok. :D
syiela syiela 24 April, 2012 11:22
alhamdulillah rezeki... slow pun takpe sebab masa buat tu dalam hati ada taman :)

alhamdulillah juga dapat lepaskan rindu kat zarra nanti
el el 25 April, 2012 14:47
HEPI FOR U DEAR MUAHHHHHHHH EH KAT ZARRA LAH HAHAHAHA
mama pipie mama pipie 26 April, 2012 17:07
wah mesti best dpt jumpa zarra kan
mama pipie mama pipie 27 April, 2012 18:34
nanti jgn lupa amik gambo zarra byk2 tau n tepek kt blog
misyamissyou misyamissyou 29 April, 2012 23:26
hehehe comel la akak ni..zarra..japm mesti comel gak..huhuu
ain dzaya ain dzaya 14 May, 2012 09:06
nak jumpa baby zara yang omel ker?!
sampaikan kizz sis ain kat dia yer :*
Outbound di malang Outbound di malang 13 July, 2012 09:58
salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !
Outbound di malang Outbound di malang 13 July, 2012 10:01
salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿