LCCT


21.04.2014

Hari isnin memang jadual hari ini perlu pick up someone di LCCT.
Pagi sempat masuk office buat kerja lebih kurang dan prepare ape yang patut.
Dalam pukul 10.30 minta kebenaran keluar utk ke LCCT.
Singgah ambil zarra di rumah baby sitter dan terus ke Cheras pick up my sister in law and my anak buah.
Teruskan perjalanan ke LCCT wahimah nora tidak pernah drive ke sana. Nekad dengan menggunakan GPS.

Tiba di sana kami tunggu di depan balai ketibaan. Dalam masa menunggu sempatlah nora snap beberapa keping gambar si zarra.
Sepatutnya jadual ketibaan awal tetapi my brother lambat keluar sebab uruskan barang2.
Bila along dah dpt jumpa wife dan anak2 dia lega hati ni. Rindu sangat bebudak ni kat ayah diaorang. Si zarra pun sibuk bertanyakan mana ayah.. How your feel when your daughter ask where "ayah a.k.a paklong".. So sad..

So kami ambil keputusan lepak di Port Dickson. Tiba di sana kami ambil khemah utk beristirehat dan makan2. Dalam pada itu si zarra tidak menyempat nak mandi.

Tidak sangka rupanya zarra teruja untuk mandi air laut. Ini pertama kali nora bawa zarra ke pantai. Alhamdulillah "dah besar rupanya anak dara ummi" terlintas di hati. Syukur pada Mu Ya Allah.







nota kaki:
Semoga Allah sentiasa memberi perlindungan buat kami, sentiasa beri kekuatan pada diri ini utk membesarkan Amanah Allah ini. Syukur Alhamdulillah

2 comments.. read them below or add one

Bro Framestone Bro Framestone 21 May, 2014 17:04
Makin cantik Zarra.. Macam mak dia.. he..23x
Nora Nasran Nora Nasran 29 May, 2014 11:09
Like mother like daughter lah BroFramestone

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿