CABARAN 30 HARI | #6 ~ Apa Yang Anda Makan Hari Ini

Saturday, September 06, 2014

Salam Sayang....

Hari ini merupakan hari terakhir nora di Ancasa Resort Port Dickson kerana menhadiri kursus APDM.

Lega bila tau task hari ke6 sangat simple memandangkan hari ini banyak benda perlu nora lakukan. Rushing ke Damansara. #KelabBloggerBenAshaari.

Actually makanan di Ancasa Hotel ini semua sedap belaka. Dan kursus kali ini merupakan kursus paling banyak makan. Hidangan menu pula semuanya menu berat. So memang berat gamaknya.

Alhamdulillah rezeki untuk hari terakhir di sini.



Seronok dapat jumpa buah hati pengarang jantung.

Tapi esok terpaksa tinggalkan lagi seminggu sebab sambubg kursus tender di Melaka pula.

Ummi rindu dia....

Baby Talk Baby Johnson's

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. sedapnyer...

    Salam Perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah, komen and follow yer


    CABARAN HARI KE-6

    ReplyDelete
  2. sedapnya makanan kat situ nampak..
    http://bit.ly/1pALXKh

    ReplyDelete
  3. Macam-macam aneka lauk ada. Sedapnyer

    ReplyDelete
  4. Santai task utk hr ni, mggu dpn pcl ke PD kursus jugak..terkejar kah? Yg padti makan sedap² time kursus.

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnyaa dapat makan kat hotel... ada tapau untuk ena tak?? Ekekekeke

    ReplyDelete
  6. wah.. sedap tu..
    jemput blogworking..

    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  7. Syok kan pegi kusus. Mkn best! 6x sehariii kekeekekek

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿