CABARAN 30 HARI | #6 ~ Apa Yang Anda Makan Hari Ini

Salam Sayang....

Hari ini merupakan hari terakhir nora di Ancasa Resort Port Dickson kerana menhadiri kursus APDM.

Lega bila tau task hari ke6 sangat simple memandangkan hari ini banyak benda perlu nora lakukan. Rushing ke Damansara. #KelabBloggerBenAshaari.

Actually makanan di Ancasa Hotel ini semua sedap belaka. Dan kursus kali ini merupakan kursus paling banyak makan. Hidangan menu pula semuanya menu berat. So memang berat gamaknya.

Alhamdulillah rezeki untuk hari terakhir di sini.



Seronok dapat jumpa buah hati pengarang jantung.

Tapi esok terpaksa tinggalkan lagi seminggu sebab sambubg kursus tender di Melaka pula.

Ummi rindu dia....

Baby Talk Baby Johnson's

{ 9 comments.. read them below or add one }

Mama Myja Mama Myja 06 September, 2014 20:49
sedapnyer...

Salam Perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah, komen and follow yer


CABARAN HARI KE-6
nila anggraini nila anggraini 06 September, 2014 21:53
sedapnya makanan kat situ nampak..
http://bit.ly/1pALXKh
irrayyan irrayyan 06 September, 2014 22:15
Macam-macam aneka lauk ada. Sedapnyer
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 07 September, 2014 00:45
Santai task utk hr ni, mggu dpn pcl ke PD kursus jugak..terkejar kah? Yg padti makan sedap² time kursus.
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 07 September, 2014 02:15
Wahhh bestnyaa dapat makan kat hotel... ada tapau untuk ena tak?? Ekekekeke
kak yatiadam kak yatiadam 07 September, 2014 06:29
wah.. sedap tu..
jemput blogworking..

www.yatiadam.com
::EIDA:: ::EIDA:: 09 September, 2014 22:08
Syok kan pegi kusus. Mkn best! 6x sehariii kekeekekek

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿