BUKU SOLID FOOD for BABY

Salam Sayang....

Di sini nora nak share kepada ibu-ibu, mama-mama, ummi-ummi, mak-mak yang sedang mencari buku 1st baby food or 1st baby bites.

Haaaaa kepada mereka yang mempunya anak yang bakal masuk 6 bulan atau pun dah boleh makan buku ni sangat berguna untuk uols.

Dulu nora guna buku ni untuk prepare makanan zarra setiap hari. Seronok dan satu kepuasan bila kita homemade makanan untuk anak kita.

Sebenarnya seeloknya kita menyediakan sendiri makanan untuk anak-anak bukan mengharap sepenuhnya pada makanan yang sedia ada di pasaran.

Contoh puree uols boleh homemade sendiri tak perlu beli heinz yang pastinya dah tak original.

So kepada mereka yang mempunya anak dan bercita-cita untuk memasak sendiri makanan anak dengan kasih dan sayang bolehlah baca dan ikut resepi dalam buku ni.

Nora ada buku ni dalam bentuk PDF. Dan kalau uols nak beli di pasaran pun boleh.

So kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba resepi untuk bayi anda boleh tinggalkan komen dan tinggalkan alamat email.









5 comments.. read them below or add one

Putra Cairo Putra Cairo 26 October, 2014 15:41
Saya nak..putra_cairo@yahoo.com
el el 30 October, 2014 11:08
nora..k.el nak

elly_syok007@yahoo.com
Hanisah Roslan Hanisah Roslan 19 March, 2015 02:02
Salam. Saya baru jumpa post ni. Boleh emel kan saya buku ini
hanisahroslan@gmail.com

Terima kasih

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿