Trip | Melaka Bandaraya Bersejarah

Salam Sayang...



Bersawang blog ummizarra ni kan.
Bukan bersawang je rasa dah macam gua agaknya.
Tak tahu kenapa mood boleh hilang untuk menulis. Betul kata orang bila dah berlaku mental block memang susah nak dapatkan semula mood seperti sediakala.

Tenggelam timbul dibuatnya.



Ok tengah rajin ni nora saja nak share trip ke Melaka sebelum ni. Haaaa trip ni pun dah lama nora pergi sebenarnya tapi masih dalam tahun ni lagi.

Niat hati pergi ke Melaka sebab cuti sekolah dan memang plan nak bawa buah hati kesanyangan nora berjalan dan kebetulan si dia menemani. Kami bertiga gerak dari Batu Anam, Segamat dan terus ke Melaka.

Inilah kali pertama nora bawa buah hati travel a.k.a bercuti bersama dengan orang lain. Melihat zarra gembira hati ni turut gembira. Alhamdulillah mood zarra masa ni sangat ok dan dia teruja sangat. Tempat pertama kami tuju adalah Bandar Hilir.




Sudah tentu bila tiba di Bandar Hilir tempat yang memang wajib pergi adalah Kota A Famosa, Bangunan Merah dan Muzium Samudera. Tetapi zarra paling teruja nak naik Menara Taming Sari. Walau hakikatnya nora tak rasa teruja untuk naik menara tersebut.



Melihat teletah zarra yang rapat dengan uncle dia buat hati ni senang. Zarra pun teruja bila sampai di Melaka. Sepanjang kami di sana Alhamdulillah senang nora uruskan zarra. Maklumlah sekejap sahaja dia dah besar dan seronok sangat bila dia berjalan dengan ummi dan uncle dia.





Terima kasih dekat awak sebab sudi bawa kami jalan-jalan...


4 comments.. read them below or add one

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 24 July, 2015 21:55
Bestnya jalan jalan kat Melaka...
Ummi Zarra Ummi Zarra 31 July, 2015 13:44
yupssss ina.. memang best sangat.
Zarra memang teruja sangat.

terima kasih ina sudi dtg blog akak...
sherlina halim sherlina halim 23 October, 2015 05:43
Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini
Diya Hanun Diya Hanun 29 October, 2015 13:09
seronok ye zarra dpt jln2..^_^

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿