Kebaikan Chriszen Moist Cake Foundation yang Perlu Anda Tahu

Hye Girls!


Apa yang ada dalam handbag uols? Dalam handbag iols ada bermacam khazanah. let say kalau uols mintak bedak kat iols, soalan yang iols akan ajukan adalah nak compact powder atau bedak botol? Nak yang siap ada foundation sekali atau yang biasa? Haaaa sampai begitu sekali. Ok, dalam uols tengah kalut nak pakai bedak, ni iols ada foundation terbaik untuk uols cuba. Kalau uols nak wajah kelihatan lembab, halus dan cerah, Chriszen Moits Cake (2 in 1 Foundation) adalah jawapannya. Haaaa nak tahu kenapa? Ok jom baca Kebaikan Chriszen Moist Cake Foundation ni untuk kulit muka uols.

Kebaikan Chriszen Moist Cake Foundation adalah diperkaya dengan kebaikan L-Glutathione dan kolagen yang bukan sahaja bertindak menutup kesan cela dan penuaan yang mengganggu penampilan, malah turut membantu mencerahkan serta mengekalkan keremajaan kulit seterusnya menjadikan wajah uols tampil lebih anggun dan berseri.

Ia turut dilengkapi dengan SPF50 bagi melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran UV.

Kebaikan Chriszen Moist Cake Foundation

  • Membantu menaikkan seri wajah
  • Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran UV
  • Mencerahkan kulit serta membantu mengatasi masalah tona kulit yang tidak sekata
  • Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengawal masalah kulit berminyak
  • Mengurangkan kesan cela pada wajah
  • Mengurangkan kesan lingkaran hitam bawah mata
  • Mengatasi masalah jerawat, parut, jeragat dan radang
  • Merawat masalah kulit kering dan kusam
  • Mengurangkan kesan penuaan seperti kedutan dan garis-garis halus
  • Mengekalkan keremajaan kulit wajah
  • Mampu bertahan lama sehingga 24 jam
Menggunakan  Chriszen Moist Cake Foundation

Bagi iols, Chriszen Moist Cake merupakan foundation yang serasi dengan kulit muka iols. Kebaikan Chriszen Moits Cake Foundation ada mengandungi bahan-bahan untuk kulit wajah antaranya Kolagen, L-Glutathione, Lilin Kristal Mikro, Lilin Lebah, Avokado dan beberapa bahan yang akan membuatkan kulit muka nampak lembut, flawless dan cerah. Kebaikan Chriszen Moits Cake Foundation kerana mempunyai Kolagen. Kolagen mempunyai struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Kolagen juga bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit.



Kalau uols nak tahu Chriszen Moist Cake terdapat dalam 3 pilihan untuk tona kulit yang berbeza:
  • 01 (Merah Jambu Cerah)
  • 02 (Merah Jambu)
  • 03 (Kuning Langsat)
Kalau uols beli salah satu pilihan foundation ni, uols akan dapat percuma 1 botol Chriszen Luxury 24k Gold Whitening Moisturizing Ampoule (13 ml).
Iols pilih Chriszen Moist Cake no.03 sebab kulit muka iols ala-ala sawo matang gittewww. Terus terang, foundation ni best dan boleh buatkan muka uols nampak glowing.

3 comments.. read them below or add one

NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR 21 April, 2017 11:18
ida pun guna chriszen mmg best..taknyah letak tebal pun dh ok
Ummi Zarra Ummi Zarra 21 April, 2017 14:16
Kannnn.. Smooth je.. kulit pun nampak glowing kan kan kan
Adam Adam 24 April, 2017 22:26
Alaaaaa ... saya lelaki. Tak pakai ni.

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿