Showing posts with the label Beauty ProductShow all
Punca dan Cara yang Senang untuk Merawat Kulit Muka Jeragat

Whats up guys ! Alamak, tak cantiklah tengok muka ada bintik-bintik hitam. Elok dah muka tak berjerawat tapi, naik pula jeragat. Jom tahu punca dan cara atasi masalah jeragat. Jeragat merupakan salah satu masalah kulit yang b…

Makeup Simple Natural Dengan Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream SPF 50+

Makeup Simple Natural Dengan Hansaegee Nature Gold Nano Cc Cream Spf 50+ | Whats up guys!!! Hari ni Nora nak kongsikan pada korang produk makeup rutin yang best Nora gunakan baru-baru ini. Kecantikan sinonim dengan kaum perempua…

Antioxidant Serum Dari Sanny & Joleen Lifestyle

Antioxidant Serum Dari Sanny & Joleen Lifestyle |  Whats up guys !!! Bila dah meningkat usia mencecah 30 an akan berlakunya perubahan hormon yang melibatkan kulit muka. Maka, perlu penjagaan teliti khusus untuk muka bagi men…

Unboxing Althea Korea | K-Beauty BBO Song Box

Assalamualaikum & Salam ceria uols... Makeup dan perempuan memang tidak boleh dipisahkan. Baru-baru ini Nora ada terima cute box dari Althea. So, surprise ke tidak? Perasaan teruja menerima parcel sangat memuncak. Tak s…