Showing posts with the label Kisah AkuShow all
✿Three Series Already✿

22 March 30 Years Old 3 series already Terima kasih Ya Allah kerana masih BERI aku bernafas di muka bumi Mu ini. Syukur kehadratmu sehingga kini aku masih mampu berdiri meneruskan sisa kehidupan. Terima kasih pad…

✿Dunia Pengembaraan✿

s alam hari sabtu ols my peep... bla tiba hari sabtu meti aku busan, sebabnya aku tak taw nak wat pe.. blurrrrr jadinya. patotnya time nie aku otw ke cherating coz de family day SMKP7.. malangnya aku tak pat join... sob sob sob..…

✿Jangan Menangis Sayang✿

Big Girls Don't Cry La da da da The smell of your skin lingers on me now You're probably on your flight back to your home town I need some shelter of my own protection baby To be with myself in center Clarity, peace, …

.: Kau Laksana Bulan:.

Sebenarnya dah lama aku baca novel ni, tapi tak sempat nak update dalam blog. Aku suka baca novel nie sebab ia ceritakan kisah hidup aku dalam cinta dan keluarga. Walaupun masa tu aku tak terfukur nak baca kerana mcm tak best…