Showing posts with the label bloggerShow all
Streat Thai Restaurant | Authentic Thai Street Food di Jaya One, Petaling Jaya

Salam kesayangan korang, Korang suka makan masakan Thai tak? Kalau suka, jom nora share masakan Thailand halal di Restaurant Streat Thai Jaya One, Petaling Jaya. Sawadikap... Baru-baru ini nora ber…

WORDLESS WEDNESDAY #39 | TEKA-TEKI YANG BERTAHUN LAMANYA

Setiap bait aksara yang akan tertulis di sini, mempunyai makna tersendiri, cubalah memaknainya dengan hati. Ceritera persoalan tentang misteri dalam episod kehidupan tidak perlu dijawab lagi... Aku sudah terlalu lelah u…

MINUMAN ORIGINA JUS DAN COCOJOY BERKHASIAT

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ Hye korang... Sekarang ni memang susah nak dapatkan minuman jus asli di pasaran kan?. Nak buat sendiri memang malas. Disebabkan lambakan pelbagai produk kadang-ka…

KADAR BAYARAN PARKING DI NU SENTRAL

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ Salam korang! Dalam ekonomi yang serba mencabar ni, apa jua kita nak buat mesti kena fikir banyak kali kan? So ini adalah sedikit info untuk korang sekiranya buntu n…

Short Vacation | Jalan-Jalan di Cameron Highland

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ Cuti sekolah yang lalu, Nora dan Zarra short vacation ke Cameron Highland . Sebenarnya perancangan untuk ke sini bersama anak nora Nur Izarra Qistina dah lama sangat. Z…

PASSION D'TOX MEMBANTU SINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ PASSION D'TOX MEMBANTU SINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN | Siapa yang alamai masalah obesiti, toksin dalam badan dan kolestrol tinggi pasti akan berasa stress terutam…