Showing posts with the label kontestShow all
Free Domain by Broframestone.Com

Salam sayang buat kesayangan nora.. hehehhee Ok nie nk try join contest dr Bro. tu pon after Bro ty.. heheh maaflah Bro adeqmu terlupa.. hehehhe.. Ok jom try2 je nie kot rezeki alhamdulillah if x enjoy je lah.. muahahha... …

contest kids & baby photo contest

S alam sayang semua.. Haaaa musim contest dan musim Tag MengeTag kembali lagi.. mcm pisang goreng panas lah katakan. actually byk nora kne TAG tp minta maaf sgt2 sbb sometime xdapat nk buat semuanya.. Ok kali nie nora di T…

Present from Someone Special

A ssalamualaikum... S alam 1 Malaysia... Hop e u ols sihat hendaknya... Rindu mahu update... Rindu mahu BW lme2 mcm dulu... tapi makin sukar utk tumpu pd par t time blogger apatah lg nk gelar full time blogger... lom laya…

♥LENSA BURUK, THE CONTEST♥

Aku diterjah oleh cik adeq manis semanis madu.. tup2 terjahanya mengatakan aku di TAG.. so wen lihat kat blog nya alahai upanya contest... lalalalal so i want 2 join dis contest.. Aku diterjah oleh Pjaz ~ ♥ A Long Journey ♥ ok…

✿M.E.N.A.N.G contest✿

A ssalamualaikum & salam sejahtera ols... B aru malam nie sy dapat on9 dapat lepaskan rindu di BLOG terchenta... apatah lagi rindu dengan blogger yang ade di dunia blog.. walaupun dalam keadaan letih dan mendengar letera…

✿ CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA✿

Hohohohoho sinchan bersiul-siul... hati girang mahu join contest... kali ni saya join contst dari ASADA seorang blogger yang boleh dikatakan hebat.. CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA Syarat-syarat adalah sangat mudah!! Buat…

✿Contest 'Aksara Pencorak Hidupku'✿

Salam semua... wahhhhhh formal plak kan.. tp tu lah mukadimah sebaik2nye memberi salam kat kwn2... ok xmo cerita pape juz nak gtaw sy epy sgt (tetibe skema gune sy) sbbnye dpt kunjugan dr Qamarguyz or owner blog Aksara Cin…

✿GIVEAWAY~~Myreadingstorebysuhaila✿

Lalalalala xsangke plak now sejak byk BW aku rase seronok.. ramai plak yg pelawa join contest.. wahhhhh suke lohhh nie sume mukan pikir nak menang tapi memeriaahkan dunia blog.. hehehhehe ok2 kali nie aku join contest ✿Givea…

✿"PHOTOGENIC CONTEST”✿

Ermmmm taw je de perkataan photogenic aku dah suka.. pasai pa sbb org kte aku nie photogenic orgnye… ia ke??? Xde editing tp wen snap je mmg lain muke aku lam pix ngn yg sebenar.. muahahhahaha… ok2 actually cuyunk ILA …

✿GiveAway OSHA✿

| ✿ | wahhhhh cumil nye felt nie... so sebab kecomelannya aku join | ✿ | ~Nak Join giveaway ni mudah je..semudah belajar ABC..hehe.. cumil sgt2 FELTnie.. hope dapatlah kat tgn aku~ 1. kena la jadi follower blog ini…

✿AKU . MUNCUNG & GEDIK✿

oke alkisahnye begini... AKU. MUNCUNG & GEDIK sebenarnye satu kontest.. aku diberitahu ade kontest nie dr cik mek molek miss yani... miss yani nie baru je jengah my BLOG trus tgglkan jejak sbg follower aku dan bg konte…