Showing posts from December, 2008Show all

Hari nie aku pulang ke kampung kerna bercuti sehingga selasa.. wahhhhh seronok n tak sabar ingin ketemu dgn my mom n my dad... uhuhuhuuhuhuhuuhuuuhu Sempena cuti2 nie banyak benda aku nak uruskan... Maklum r aku kan kakak.. wakha…

♥Kau Laksana Bulan♥

Kau Laksana Bulan akan membawa anda bersama-sama Adrianna mengembara ke dunia karya dan alam cintanya! Dunia penulisan yang diterokai, merenyahkan perjalanan hidupnya. Terlalu banyak 'kejadian' yang membebankan semanga…

Bersama hari-hari semalam yang penuh luka, kulalui hidup ini walaupun penuh derita dan sengsara. Ya, hari semalam telah mengenalkanku akan erti sebuah derita percintaan. Percintaan yang pada mulanya mengajar a ku erti kebahagi…

Jalan-jalan cuci mata.. ehhh tak2 jalan-jalan tenangkan hati... keluar mencari kedamain.. huuhuhuhhuuhhuh seronok jugak me, maklomlah ade member bley hangout.. kalo idak duk umah menyepi saja.. so hari sabtu baru2 nie kawan me ya…

Send a Teddy Gram at BlingPixie.com MELLY GOESLOW - GANTUNG - Click here for more free videos Ku harus menemui cintaku Mencari tahu hubungan kita Apa masih atau tlah berakhir Kau menggantungkan hubungan ini Kau diamkan aku…

Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com

CINTA yang AGUNG, adalah ketika kamu menitiskan air mata dan MASIH peduli terhadapnya, adalah ketika dia tidak mempedulikanmu dan kamu MASIH menunggunya dengan setia, adalah ketika dia mulai mencintai orang lain dan kamu MASIH bi…

Tidak kupinta untuk dikasihi Tidak Kupinta untuk dicintai Kau hadir memberi seribu janji Kau membuka pintu hati Tidak Kusangka ia terjadi lagi Aku pasrah Aku redha Cinta, Aku kecundang sekian kalinya Hatiku kau sakiti Hatiku ka…

♥MinGGU K@w@n SeduNi@♥

Adakah anda tahu hubungan antara 2 biji mata anda ?? Mereka berkedip bersa ma..... ......, Bergerak bersama..... ....., Menangis bersama..... ......, Melihat bersama dan......... ., Tidur bersama..... ..... Meskipun m…

Siti Nurhaliza-Wanita - The top video clips of the week are here huuuu… Aku wanita punya hati nurani Yang tak dapat dibohongi Pabila cinta tlah membutakan mata Dan membuat tuli telinga Apakah salah jika aku menyi…

OIAM 2 Grand Finale - Shila - Memori Tercipta (New Song) - The funniest bloopers are right here Bergetar jiwa dipersada bercahaya Pertemuan harapan pertama kalinya Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi Sukar dipercaya pintunya t…

Wahhhh minggu nie aku keseorangan di rumah... uwaaaaa takot sehhh ape mau bikin??? 2 org dak umah aku bercuti sampai hari ahad.. perghhh lme betol mreka meniggalkan aku.... nak keluar tak taw plak ke mne n dengan sape... huhhhh i…

Hari nie aku dapat berita baru... Alkisahnyer aku de kenal ngn sorang bro nie.. dari thn lepas aku kenal.. sepanjang aku kawan ngn dia, dia lah banyak bg semangat kat aku, banyak bg nasihat kat aku.. mmg tak di nafikan penah keti…

Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja. Pada suatu hari, bapanya telah menghadiahkannya dengan seguni paku. "Untuk apak…

1. Cuba tengok jari anda. Genggam kuat2 & angkat ke atas sambil laung.."Allahu Akbar". Itulah Rukun Islam yang mesti dijunjung. 2. Straight kan jari ke depan dlm keadaan terbuka & Renung dalam-dalam. Itulah kew…

♥Se£@m@T H@Ri R@y@ AiDiLAdh@♥

Pixel Code Graphics Pixel Code Graphics ********* Sedeynyer coz aku tak lek raya..... Tinggallah aku sesorang kat umah coz dak2 umah sume cuti seminggu.... uwaaaaaaaaaaaaa *********

Sepasang suami dan isteri petani pulang kerumah setelah berbelanja. Ketika mereka membuka barang belanjaan, seekor tikus memperhatikan gelagat sambil menggumam "hmmm...makanan apa lagi yang dibawa mereka dari pasar??" …

Aku ada cerita ni... lawak la jugak.. tapi jangan ketawa tau... Aku baru berkahwin setahun yang lepas dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu kegemaran -iaitu makan telu…

Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay.…

Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar di KL... Pada suatu hari tu... Boss ni memanggil la dia punya seketeri masuk ke ofisnya... seperti biasa seketerinya pu…

Tak de pe yang aku nak ceritakan sangat pada hujung minggu baru2 nie.. Hari jumaat aku cuti n balik ke kampaung bersama anak buah ku. So malam tu rumah aku penuh ngn rombongan dari pihak lelaki... Seronok jugak tapi aku penat l…